Kuva: Senja Rapila

Mikko Leppilampi tähdittää tulevaa rikossarjaa - 'Olen haaveillut tästä 10 vuotta'

23.01.2021 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sarja perustuu suosittuun Kylmä syli -kirjaan.

Kirjailija Christian Rönnbackan jättisuositusta Kylmä syli -kirjasta tehdään uusi, kahdeksanosainen C More -alkuperäissarja.

Hautalehto: Kylmä syli -uutuussarjan pääosassa, rikoskomisario Antti Hautalehtona nähdään Mikko Leppilampi ja muissa osissa muun muassa Onni Parviainen, Antti Reini, Oona Airola, Iikka Forss, Teijo Eloranta, Marja Salo, Inka Kallén, Konsta Laakso ja Pihla Maalismaa

Sarja julkaistaan tuoreen tiedotteen mukaan C More -suoratoistopalvelussa loppuvuodesta ja kuvaukset ovat jo alkaneet pääkaupunkiseudulla.

Leppilampi kertoo roolin olevan unelmien täyttymys.

- Tämä on minulle unelmien täyttymys. Olen ihan aidosti haaveillut yli 10 vuotta, että pääsisin tekemään laatusarjassa kiinnostavan ja monitasoisen pääroolin. Iän ja sen tuoman elämänkokemuksen myötä koen nyt myös olevani ihmisenä valmis tällaiseen rooliin. Antti Hautalehdon roolihahmossa näyttelijälle on kiitollisinta se, että kirjailija on sen aikojen saatossa jo pureskellut luonteenpiirteineen ja taustoineen niin syväksi, ettei siinä ole yhtään aukkoa tai kysymysmerkkiä, mitä näytellä.

Tulevan sarjan synopsis kuuluu seuraavasti:

"Nuorten miesten hukkumistapaukset saavat rikoskomisario Antti Hautalehdon piinaavan epätietoisuuden valtaan. Onko kyse onnettomuuksista vai kenties itsemurhista? Kolmatta vaihtoehtoa Hautalehto ei edes halua ajatella ennen kuin kaikki tosiasiat viittaavat siihen, että asialla on keinoja kaihtamaton murhaaja, sukeltaja, joka kiskoo ihmisiä Porvoonjoen kylmään syliin. Mitä pidemmälle tutkinta edistyy, sitä tiiviimmin lonkerot kietoutuvat laitoksen omien poliisien ympärille. Hautalehto löytää itsensä tilanteesta, jossa vain harvaan kollegaan voi luottaa, ja synkkä salaisuus heittää epäilyksen varjon lähimpienkin ystävien päälle"

Lue myös: MTV: Mikko Leppilampi aikoo vähentää kiireitään ja keskittyä tärkeisiin asioihin

Lue myös: Mikko Leppilampi lohkaisi täydellisen ajankohtaisen vitsin Masked Singer -hahmostaan - katso kuva

Kilpailut

Uusimmat