Kuva: AOP

Kiss-legenda Gene Simmons: "Olen 71, koska en ole koskaan käyttänyt huumeita tai alkoholia"

25.01.2021 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kiss rikkoi vuoden vaihteessa ennätyksiä.

Kiss-legenda Gene Simmons, 71, tunnetaan siitä, että mies ei ole koskaan viihtynyt päihteiden parissa. Elokuussa 72 vuotta täyttävä basisti-laulaja-bisnesmies puhui The Sun -lehden haastattelussa siitä, miksi hän on edeleenkin hyvässä kunnossa.

- Olen 71, tulkaa vain kehään kanssani, niin näytän, mitä voin tehdä. Olen 71, koska en ole koskaan käyttänyt huumeita tai alkoholia, Simmons sanoi ja jatkoi:

- Voit täyttää kehosi kaikella roskalla ja mitä enemmän laitat paskaa kehoosi, sitä enemmän sinusta tulee kävelevä paskapurkki. En sano, etten rakastaisi vaikka kakkua tai pastaa, mutta huumeet eivät tule kysymykseenkään. Huumeet eivät toimi, viina ei toimi, tupakka ei toimi.

Kiss esiintyi 31. päivä joulukuuta Dubaissa järkälemäisessä striimispektaakkelissa, joka rikkoi lopulta myös ennätyksiä.

Blabbermouth-sivuston mukaan keikalla nimittäin nähtiin kaikkien aikojen korkein liekkisuihku sekä kaikkien aikojen eniten samanaikaisia liekkejä konsertissa, ja tämä oikeutti pääsyn Guinness World Records -ennätysten listalle.

Lue myös: Gene Simmons ylistää edesmennyttä Eddie Van Halenia: "Suurin vaikutus sitten Jimi Hendrixin"

Lue myös: Kissin striimikeikka rikkoi ennätyksiä - katso maistiainen huimasta illasta

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat