Kuva: All over Press

James Bondin kulisseissa kuohuu - osa kohtauksista joudutaan ehkä kuvaamaan uudelleen

26.01.2021 20:15 - Roy Kokkonen

Osa James Bondin käyttämistä välineistä on ehtinyt jo vanheta, kun elokuva vihdoin saadaan julki. Siksi on mahdollista, että tuotesijoittelusta maksaneet suuryritykset vaativat jo lähes kaksi vuotta myöhässä olevan elokuvan kohtauksia kuvattavaksi uudelleen.

Seuraavan James Bond -elokuvan No Time To Dien julkaisua siirrettiin jälleen viime viikolla. Elokuva julkaistaan näillä näkymin siis lähes kaksi vuotta myöhässä, 8. lokakuuta 2021. 

Julkaisun siirtämiseen alkaa liittyä jo käytännön ongelmia. Tuotanto on solminut yhteistyösopimuksia tuotesijoittelusta, kuten esimerkiksi matkapuhelimista ja muista 007:n välineistä.

Lehtitietojen mukaan yhteistyösopimuksia on ainakin puhelinvalmistaja Nokian ja kellomerkki Omegan kanssa.

Koska elokuva on kuvattu vuonna 2019, osa tuotteista alkaa olemaan jo vanhentuneita.  Brittilehti The Sunin haastatteleman sisäpiirilähteen mukaan tämä aiheuttaa ongelmia yhteistyösopimusten kanssa.

– Firmat haluavat, että tähdillä on viimeisimmät tuotteet niiden markkinoimiseksi. Sen takia osa kohtauksista joudutaan editoimaan hyvin tarkkaan, ja varmistamaan, että ne ovat viimeisintä huutoa, lähde kertoo.

Brittimediassa enteillään jo, että osa kohtauksista saatetaan joutua kuvaamaan uudestaan. 

No Time To Die on kärsinyt lukuisista lykkäyksistä. Alun perin elokuvan odotettiin saavan ensi-iltansa jo marraskuussa 2019, mutta julkaisua siirrettiin huhtikuuhun 2020, kun Danny Boyle vetäytyi elokuvan ohjaamisesta vedoten "luoviin erimielisyyksiin". Elokuvan ohjaajaksi pestattiin tämän jälkeen Cary Joji Fukunaga

Koronaviruspandemia pakotti siirtämään julkaisua vielä useampaan kertaan. Ensi-iltaa siirrettiin viime vuoden keväältä marraskuuhun 2020, sitten keväälle 2021 ja nyt sen odotetaan saapuvan teattereihin lokakuussa, mikäli korona suo.

Lue myös: 007 No Time To Die -elokuvaan ostettiin 60 000 eurolla Coca-Colaa - vain yhteen kohtaukseen

Lue myös: Bond-tytön paljastus tähdittämästään No Time To Die -elokuvasta: 'Todella tunteikas, aloin itkeä!'

Lähteet: The Sun, Independent

Kilpailut

Uusimmat