Kuva: MTV3

Salkkarit-näyttelijä Mia Ehrnroothin somevideolla neljä miljoonaa katsojaa: "Kaikki samaistuvat"

28.01.2021 14:15 - Henna Koste

Näyttelijä on aktiivinen sosiaalisessa mediassa niin töissä kuin vapaallakin.

Näyttelijä Mia Ehrnrooth on tehnyt paluun Salatut elämät -sarjaan Cindyn rooliin. Ehrnrooth näytteli sarjassa vuosina 2009-2014. Näyttelijä kertoo, että suurin ero edelliseen Salatut elämät -pätkään on se, että hänestä on tullut kahden lapsen äiti.

- Oma arki kuvaamisen ohella on hyvin erilaista, näyttelijä toteaa Voice.fi:n haastattelussa Salatut elämät -sarjan mediapäivänä. 

Toki tuotannossakin on ehtinyt tapahtua uudistuksia vuosien mittaan. Yksi muutoksista liittyy fanien kanssa kommunikointiin.

- Suurin muutos on ollut sosiaalisen median mukaantulo. Silloin, kun aloitin sarjassa, kirjoitettiin vielä fanikirjeitä ja tuli fanipostia. Kävimme vuorollamme kirjoittamassa nimmareita. Kun lähdin, Instagram oli jo vähän tullut kuvioihin. Selkeästi kuitenkin silloin kirjoitettiin nimmareita ja nyt otetaan selfieitä, Ehrnrooth sanoo. 

Kahden lapsen äiti, näyttelijä ja yrittäjä Ehrnrooth on aktiivinen sosiaalisessa mediassa myös vapaa-ajallaan. Hän kertoo aktivoituneensa etenkin TikTokissa. 

- Aloitin sen vuosi sitten, tein muutaman tanssivideon, mutta totesin, että se on ihan hauskaa, mutta olen liian huono tanssija ja minulla meni liian kauan aikaa opetella koreografioita. Se ei ollut juttuni, näyttelijä naurahtaa. 

- Reilu viikko sitten aloitin taas TikTokkaamisen. Huomasin, että siellä on paljon hyviä äiti-tilejä, joista saa konkreettisia, hyviä kasvatusneuvoja. Minusta on hauskaa tehdä lyhyitä näyttelypätkiä ja freestyle-juttuja perhearkeen liittyen. Ajattelin pysyä siellä. Se on kivaa, hän kertoo. 

Yksi näyttelijän tuoreista videoista nousi myös viraalihitiksi. 

- Eräänä päivänä mieheni teki suurimman virheensä. Hän tuli kotiin ja katsoi minua ja kysyi, että olenko vielä pyjama päällä, näyttelijä toteaa englanniksi huumorivideon alussa. 

- Kun itse näin sen ääniklipin, se nauratti minua ihan hirveästi. Halusin tehdä siitä oman version. Ei minulla käynyt mielessäkään, että se voisi olla niin monen mielestä hauska. Sillä on nyt yli 4 miljoonaa katsojaa. Huvittavaa, miten tilanteet ovat niin universaaleja ja kaikki pystyvät samastumaan, Ehrnrooth naurahtaa. 

Lue myös: Ketä Salkkarit-hahmoa muistutat eniten? Tee hauska testi ja ota selvää

Lue myös: Jasmin Voutilainen paljastaa kolme periaatettaan somevaikuttajana: "Moraalilleni ei ole hintalappua"

Kilpailut

Uusimmat