Kuva: AOP

Machine Gun Kellylla takanaan raskas vuosi - apu vaikeaan elämään löytyy rakkaudesta

28.01.2021 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pari varmisti seurustelusuhteensa viime vuoden heinäkuussa.

Räppäri-näyttelijä Machine Gun Kellyn, 30, viime vuosi oli hyvin raskas. Miehen isä kuoli viime kesänä sekä räppäri on kärsinyt päihderiippuvuudesta.

- MGK on edelleenkin todella surullinen siitä, että hänen isänsä menehtyi. Hänen elämänsä ei ole vieläkään helppoa, lähde paljasti Hollywood Life -lehdelle.

Miehen naisystävä Megan Fox, 34, on ollut tukemassa rakastaan.

- Megan on ollut suuri apu. Hän myös rohkaisee MGK:ta elämään terveellisempää elämää ja tuollainen kannustus on juuri sitä, mitä räppäri tarvitsee. MGK on sanonut, että Megan on kuin taivaasta tippunut enkeli, joka on tullut pelastamaan. Megan ei myöskään itse juo tai käytä huumeita, niin hänellä on hyvä vaikutus mieheensä. Megan on myös yrittänyt saada MGK:ta terapiaan selvittämään asioita.

Fox ja Machine Gun Kelly varmistivat huhutun seurustelusuhteensa viime heinäkuussa. Kelly kertoi syksyllä radiopersoona Howard Sternin haastattelussa, että on elämässään ensimmäistä kertaa rakastunut.

-  Tämä on ehdottomasti ensimmäinen kokemukseni oikeasta rakkaudesta. En edes uskonut, että mitään tällaista olisi olemassa. Rakastuin ensimmäistä kertaa elämässäni, mies sanoi

Lue myös: Machine Gun Kelly on hakenut apua huumeriippuvuuteensa - Megan Fox tukee rakastaan

Lue myös: Megan Fox hakee avioeroa - on seurustellut jo kuukausien ajan muusikkorakkaansa kanssa

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat