Kuva: AOP

Blake Lively avautui epävarmuudesta, jota koki kehostaan synnytyksen jälkeen: "Se on hämmentävää"

02.02.2021 20:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Blake Lively, 33, sai kolmannen lapsensa noin vuosi sitten.

Näyttelijä Blake Lively, 33, on puhunut Instagram-tilillään rehellisesti raskauden tuomista muutoksista hänen vartaloonsa. Hän sai kolmannen lapsensa viime vuonna yhdessä miehensä Ryan Reynoldsin, 44, kanssa.

Lively kirjoitti viikonloppuna Instagram-tilinsä Tarinat-osioon pitkän ja rehellisen kirjoituksen aiheesta. Hän otti esille haastattelun Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa, johon hänellä oli vaikeuksia löytää puettavaa.

"Kenelläkään (vaatesuunnittelijalla) ei tuntunut olevan vaatteita, jotka olisivat sopineet minulle synnytyksen jälkeen. Niin monet vaatteet liikkeissä eivät istuneet myöskään. Niin. Monet..", hän totesi.

"Se ei anna hyvää kuvaa naisille, kun heidän kroppansa eivät mahdu niihin vaatteisiin, joita brändit tarjoavat. Se on hämmentävää ja vieraannuttavaa."

Lively toteaa kirjoituksensa päätteeksi, että näkee onneksi nykyisin tilanteen aivan eri tavalla.

"Kun katson vuoden taaksepäin, toivon että olisin tuolloin tuntenut oloni yhtä itsevarmaksi kuin nyt. Se kroppa antoi minulle lapsen. Tuotin vauvan koko ruokavarastoa. Mikä kaunis ihme. Mutta sen sijaan että olisin tuntenut ylpeyttä, tunsin itseni epävarmaksi. Ihan vain sen vuoksi, etten mahtunut vaatteisiin. Kuinka huvittavaa se on jälkikäteen ajateltuna."

Lue myös: Blake Lively hurmasi jälleen seuraajansa uskomattomalla huumorintajullaan - katso hehkutettu kuva

Lue myös: Blake Lively innostui Ryan Reynoldsin lihaksista - "Hyvää syntymäpäivää minulle"

Lue myös: Blake Lively loukkaantui faneille - luulivat tähden rajua maskeerausta meikittömäksi lookiksi

Lähde: CNN Entertainment

Kilpailut

Uusimmat