Kuva: AOP

Sharon Osbourne kohun keskellä työskenneltyään Marilyn Mansonin kanssa - kommentoi nyt tilannetta

06.02.2021 11:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

52-vuotias musiikkialan konkari ei jäänyt sanattomaksi syytösten keskellä, vaan sanoi suorat sanat arvostelijoille.

Aiemmin tällä viikolla näyttelijä Evan Rachel Wood, 33, kertoi Instagram-tilillään, että rocktähti Marilyn Manson, 52, kohdisti häneen vuosien ajan karmivaa hyväksikäyttöä. Paljastuksen jälkeen myös monet muut tähdet ovat kertoneet kokemuksistaan Mansonin kanssa tai tukeneet muuten paljastuksen tehneitä.

Musiikkimanagerina vuosia työskennellyt Sharon Osbourne, 68, on tehnyt pitkän uransa aikana tiiviisti töitä myös Mansonin kanssa. Kaksikko on tuntenut toisensa yhteensä 25 vuoden ajan. Osbourne on saanut sosiaalisessa mediassa oman osansa höykytyksestä. Hän on nyt kommentoinut asiaa The Talk -ohjelmassa.

- Olen työskennellyt hänen kanssaan useita, useita vuosia ja selvästikään en tiedä, mitä hänen makuuhuoneensa puolella tapahtuu. Enkä haluaisikaan tietää. Niille ihmisille, jotka käyvät nyt  sosiaalista mediaani läpi, haukkuen minua ja julkaisten kuvia minusta ja Marilynistä, tiedättekö, on olemassa myös sellainen asia kuin työsuhde. Se on sellainen, mikä minulla on ollut Marilynin kanssa monien vuosien ajan, Osbourne kommentoi tyynesti.

- En tiedä mitään hänen seksuaalisista mieltymyksistään tai siitä, kuinka hän kohtelee naisia. Tiedän vain sen, kuinka hän kohtelee vanhempaa naista, kuten minua. Hän on ollut aina hyvin kunnioittava.

Marilyn Mansonin levy-yhtiö Loma Vista Recordings irtisanoi Mansonin sopimuksen syytösten tultua julki. (kuva: AOP)

Lue myös: Johnny Depp tähdittää kauhurokkari Marilyn Mansonin roisia musiikkivideota - katso video

Lähde: ET Canada

Kilpailut

Uusimmat