Kuva: AOP

Nyt puhuu Kim Kardashianin ryöstäjä - alkoi katua heti, kun sai tietää naisen supertähteydestä

09.02.2021 16:15 - Iiro Myllymäki

Kim Kardashian ryöstettiin vuonna 2016 Pariisissa. Yksi ryöstäjistä, Yunice Abbas, on kirjoittanut kirjan kyseisistä tapahtumista.

Seurapiiritähti Kim Kardashian, 40, ryöstettiin aseella uhaten lokakuussa 2016 Pariisissa. Yksi ryöstöön osallistuneista miehistä, Yunice Abbas, 67, on kirjoittanut tapahtumista kirjan omasta näkökulmastaan. Kirja kantaa nimeä I Kidnapped Kim Kardashian (Minä kidnappasin Kim Kardashianin).

Ryöstäjät, joista kaikki olivat vanhempia miehiä, tunkeutuivat Kim Kardashianin hotellihuoneeseen, sitoivat naisen ja saivat saaliikseen noin yhdeksän miljoonan euron arvosta koruja, mukaan lukien Kardashianin kihlasormuksen. Osa-aikaiseksi rikolliseksi itseään kuvaileva Yunice Abbas on kutsunut rikollisporukkaa ”ryöstäjävaareiksi” heidän ikänsä vuoksi.

Yunice Abbas (kuva: AOP)

Abbas on kertonut ryöstötilanteesta Le Figaron haastattelussa. Hän sanoo, ettei tiennyt, kuka Kim Kardashian oli eikä olisi osannut aavistaa, miten tunnettu hän on.

- Menin vain mukaan saadakseni timantin, Abbas sanoo.

Hän kertoo katuneensa osallistumistaan ryöstöön heti, kun sai selville Kardashianin kuuluisuuden tason. Mies ei myöskään tiennyt naisen aviomiehen Kanye Westin supertähteydestä. Ystävä tosin oli varoitellut Abbasia sanomalla, että Kardashian on tähti, joka on naimisissa tunnetun yhdysvaltalaisen räppärin kanssa.

Tilanne ohi minuuteissa

Ryöstäjä kertoo, että itse ryöstötilanne sujui ongelmitta, sillä Kardashian suostui antamaan korunsa ilman vastustelua. Abbas arvioi, että koko tilanne oli ohi 5–7 minuutissa. Mies väittää, ettei tiedä, missä varastetut korut tällä hetkellä ovat. Poliisi onnistui saamaan haltuunsa ryöstösaaliista ainoastaan yhden ristikorun, jonka Abbas pudotti paetessaan rikospaikalta polkupyörällä. Abbas kertoo, että varkaat anastivat Kardashianilta myös tämän kännykän, jonka hän heitti pois kanaaliin sen jälkeen kun hän huomasi, että takavuosina tunnettu laulaja Tracy Chapman soitti puhelimeen. Mies kertoo pelästyneensä soittajan tunnettuutta.

Abbas on ollut tutkintavankeudessa puolentoista vuoden ajan. Oikeudenkäyntiä ei ole vielä käyty. Ryöstöstä epäiltynä pidätettiin hänen lisäkseen ainakin 17 muuta ihmistä, joista 12 odottaa nyt oikeudenkäyntiä.

Kim Kardashian on kertonut traumaattisesta kokemuksestaan haastatteluissa.

- He peittivät silmäni ja suuni ilmastointiteipillä. Se oli pelottavinta, mitä olen kokenut elämässäni. Pelkäsin, että kuolen, Kardashian on sanonut.

Nainen on myös kertonut pelänneensä, että hänet raiskataan tilanteessa. 

Lue myös: Kim Kardashian murtuu kyyneliin muistellessaan traagista ryöstöä: "Pelkäsin, että minut raiskataan"

Lue myös: Kim Kardashian ja Kanye West eivät huhujen mukaan ole puheväleissä - eroon liittyy myös teoria

Lähteet: Daily Mail, The Sun, Evening Standard, Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat