Kuva: AOP

Miten Samantha-roolihahmon uupuminen selitetään Sinkkuelämää-jatko-osassa?

11.02.2021 18:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tekijöiden mukaan tilanteessa tehdään melko looginen ratkaisu.

Legendaarinen Sinkkuelämää-sarja saa odotettua jatkoa And Just Like That -nimisen sarjan muodossa. Sarjasta julkaistaan kymmenen jaksoa.

Carrie Bradshawin saappaissa nähdään tietenkin Sarah Jessica Parker, Miranda Hobbesia näyttelee Cynthia Nixon, Charlotte Yorkina nähdään tietenkin Kristin Davis. Yksi on kuitenkin joukosta poissa, sillä Kim Cattrall ei palaa Samantha Jonesin rooliin.

Aihe on ollut keskusteluissa runsaasti uutisen julkaisun jälkeen. Naisten keskinäiset huonot välit ovat monien mielestä syy sille, ettei legendaarista Samanthan hahmoa nähdä uusissa jaksoissa. Mutta miten avainhenkilön puuttuminen nostetaan esiin itse sarjassa?

Tekijöiden mukaan asialle annetaan hyvin järkevä selitys. Catrallin näyttelemä Samantha ei ole enää väleissä Mirandan, Charloten sekä Carrien kanssa.

- Aivan kuten oikeassakin elämässä, ihmisiä tulee elämääsi ja ihmisiä lähtee elämästäsi. Vanhat ystävyyssuhteet hiipuvat ja uusia tulee tilalle, HBO Maxin sisältöpäällikkö Casey Bloys kertoo. 

Jo aiemmin on kerrottu, että sarja tulee olemaan vahvasti myös kiinni nykyajassa ja jopa koronapandemia ja sen vaikutukset naisten elämään pääsevät esiin

Muutoin sarjassa keskitytään vahvasti viisikymppisten naisten elämään ja sen haasteisiin. 

- Se on tarina 50-vuotiaista naisista ja se käsittelee asioita, jotka ovat osa sen ikäisten naisten elämää. Tarkoitus on näyttää totuus siitä, millaista viisikymppisen naisen elämä New Yorkissa on. Osa sitä on myös se, että ystävät, joita sinulla oli 30-vuotiaana, eivät välttämättä ole enää elämässäsi. 

Lue myös: Oletko Sinkkuelämää-tietäjä? Testaa ja vastaa 10 visaiseen kysymykseen

Lue myös: Onko Mr. Big mukana Sinkkuelämää-sarjan paluussa? Sarah Jessica Parkerilta kryptinen vastaus

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat