Kuva: All Over Press

Netflix-hittisarjan päätähdet lyöttäytyivät yhteen: Saivat merkittävän palkankorotuksen

14.02.2021 20:15 - Senja Rapila

The Umbrella Academy -sarjan kuusi näyttelijää vaativat palkankorotusta tulevalle tuotantokaudelle.

Variety uutisoi, että Netflix-hittisarja The Umbrella Academyn kuusi näyttelijää - Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheeran, Aidan Gallagher ja Justin H. Min - ovat lyöttäytyneet yhteen vaatiakseen palkankorotusta tulevalle tuotantokaudelle. Sarjaa on esitetty nyt kahden tuotantokauden ajan ja se on noussut suureen suosioon striimauspalvelussa.

Useiden lähteiden mukaan kaikki muut päänäyttelijät paitsi Elliot Page lyöttäytyivät yhteen palkkaneuvotteluissa ja onnistuivat saamaan merkittävän palkankorotuksen tulevalle tuotantokaudelle. Nyt näyttelijät tienaavat jokaisesta jaksosta yli 165 000 euroa ja ulkomaismediat kertovat korotusta merkittäväksi. Sitä ei kuitenkaan ole kerrottu, kuinka paljon näyttelijät ovat tienanneet aiemmin.

Muun muassa Celebrity Mirror on kertonut Aidan Gallagherin nettovarallisuudeksi ensimmäisen tuotantokauden jälkeen yli 660 000 euroa, joka olisi tuotantokauden 10 jaksoilla jaettuna noin 66 000 euroa per jakso.

Elliot Page sai myös palkankorotuksen tulevalle tuotantokaudelle, mutta korotus annettiin erikseen. Page on tienannut sarjan kuvauksista merkittävästi enemmän kuin muut kollegansa, sillä hän on ollut tunnetuin sarjan näyttelijöistä. Juno-tähti on kuitenkin tukenut näyttelijäkollegoidensa palkankorotusvaatimuksia.

Sarja perustuu Gerard Wayn kirjoittamiin ja luomiin samannimisiin sarjakuviin. 

Lue myös: "Miksi YouTube ei sensuroi tätä?" - Netflixin lapsilta kielletty animaatiosarja järkyttää katsojia

Lue myös: Michelle Obama tähdittää uutta Netflix-sarjaa - "Hillitön, sydäntä lämmittävä ja maaginen"

Lue myös: Alle 16-vuotiailta kielletty saippuasarja nousi Netflixin katsotuimmaksi - oletko nähnyt?

Lähde: Variety, Celebrity Mirror

Kilpailut

Uusimmat