Kuva: All Over Press

Phil Collinsin erosotkun shokkikäänne - ex-vaimo huutokauppaa miehen kultalevyjä ja palkintoja

17.02.2021 11:15 - Roy Kokkonen

Phil Collinsin likainen ja yllättävillä käänteillä kyllästetty eroriita paisuu. Hänen ex-vaimonsa myy miehen omaisuutta huutokaupassa - jo toista kertaa.

Muusikko Phil Collinsin, 69, ja hänen ex-vaimonsa Orianne Ceveyn, 46, dramaattisesta erosta ei ole yllättäviä käänteitä puuttunut.

Cevey jätti Collinsin viime vuoden heinäkuussa ilmoittamalla tälle asiasta tekstiviestillä. Viestissä hän kertoi tavanneensa uuden miehen, jonka kanssa hän meni naimisiin.

Eroriita kärjistyi syksyn aikana. Kerroimme lokakuussa, että Cevey oli linnoittautunut Collinsin kotiin tämän ollessa matkoilla. Hän asettui taloksi uuden miehensä kanssa ja palkkasi aseistettuja vartijoita turvakseen.

Syynä talonvaltaukseen oli oikeuskiista, jossa Cevey vaati jopa 17 miljoonan arvoista elatuskorvausta avioeron takia. Myös Collins haastoi Ceveyn oikeuteen talonsa valtaamisesta.

Marraskuussa pari pääsi osittaiseen sopuun. Cevey ilmoitti suostuvansa poistumaan talosta, kunhan se on myyty.

Phil Collins tunnetaan paitsi Genesiksen rumpalina myös merkittävästä soolourastaan. (kuva: All Over Press)

TMZ uutisoi eroriidan viimeisimmästä käänteestä. Aiemmin helmikuussa Cevey järjesti huutokaupan, jossa hän myi sekä omia tavaroitaan että Collinsin omaisuutta. Lehden tietojen mukaan Cevey tienasi huutokaupasta hulppeat 2 miljoonaa dollaria eli noin 1,65 miljoonaa euroa.

Nyt Cevey suunnittelee tekevänsä kaiken uudelleen. Toisessa huutokaupassa myyntiin tulee Collinsin uran varrelta saamia palkintoja, kuten kultalevyjä ja pokaaleja. Eniten tuloja hänen uskotaan kuitenkin saavan kalliista koruistaan ja asusteistaan. 

Genesiksen rumpalina uransa aloittanut Collins on ollut yhteensä kolme kertaa naimisissa.

Hän avioitui ensimmäisen vaimonsa Andrea Bertorellin kanssa vuonna 1975. Collins adoptoi Bertorellin Joely-tyttären, ja he saivat yhteisen Simon-pojan vuonna 1976. Liitto Bertorellin kanssa kesti viiden vuoden ajan.

Toisen kerran hän meni naimisiin vuonna 1984 Jill Tavelmanin kanssa. Heilä on yksi tytär, Lily. Pari päätyi eroon vuonna 1996.

Collinsin historia Ceveyn kanssa kantautuu jo 90-luvulle. He avioituivat ensimmäisen kerran vuonna 1999 ja heillä on kaksi yhteistä lasta.

Suhde on ollut kivikkoinen jo ennen viimevuotista avioeroa. Vuosien varrella he ovat eronneet ja palanneet yhteen useampaan kertaan, mutta nyt ero vaikuttaa lopulliselta.

Lue myös: Phil Collinsin kotiin linnoittautunut ex-vaimo aikoo poistua talosta vasta ensi vuonna

Lue myös: Phil Collins ei pessyt hampaitaan eikä käynyt suihkussa vuoteen, syyttää ex-vaimo

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat