Kuva: AOP

Vuoden 2018 yliannostus jätti Demi Lovatolle aivovaurion

18.02.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Lovato oli ollut kuusi vuotta kuivilla ennen kohtalokasta iltaa.

Demi Lovato, 28, palaa tuoreessa dokumenttisarjassa, Dancing With The Devil vuoteen 2018. Kyseinen vuosi oli lähellä olla Lovaton viimeinen, sillä hän joutui sairaalahoitoon yliannostuksen vuoksi. Ennen kohtalokasta yliannostusta Lovato oli ollut raittiina kuuden vuoden ajan. 

Lovato kiidätettiin sairaalaan sen jälkeen, kun hänet löydettiin tajuttomana kotoaan. Lovaton mukaan hän oli minuuttien päässä kuolemasta. 

- Minulla oli kolme aivohalvausta ja sydänkohtaus. Lääkärini sanoi minulle, että minulla on 5-10 minuuttia aikaa, hän kertoo YouTube-dokumentin trailerilla. 

Lovaton mukaan yliannostus jätti hänelle myös "aivovaurion".

- Käsittelen tapahtuman vaikutuksia joka päivä. En aja autoa, sillä minulla on näköhäiriöitä. Lukeminen on myös vaikeaa, hän kertoo. 

Dokumenttisarja käsittää neljä osaa ja se käsittelee yliannostusta ja sen seurauksia hyvin avoimesti. Dokumentti tarjoaa rehellisen katsauksen Lovaton elämään ja sen kipukohtiin. Dokumenttisarja saa ensi-iltansa 23. maaliskuuta YouTube Originalsissa. Trailerin pääset katsomaan alta. 

Lovaton ura alkoi jo lapsena. Tuolloin hän tähditti Disneyn sarjoja sekä elokuvia. Lovato julkaisi Yhdysvalloissa ensimmäisen albuminsa vuonna 2008. 

Lovato on aiemmin kertonut siitä, kuinka hänen managerinsa valvoivat tarkasti hänen syömisiään. 

- He ottivat puhelimet pois hotellihuoneista, jotta en voisi soittaa huonepalveluun. Jos huoneessa oli hedelmiä, he ottivat nekin pois, koska niissä on sokeria. Kyse ei ollut mistään kekseistä tai karkista, vaan jopa hedelmistä, Lovato avautuu.

Haastattelussa Lovato kertoo, että syömishäiriö oli yksi laukaiseva tekijä hänen retkahdukseensa, joka johti yliannostukseen vuonna 2018. Hän on kärsinyt päihdeongelmista koko aikuisikänsä.

Koko jutun aiheesta pääset lukemaan täältä.

Lue myös: Demi Lovaton ja näyttelijärakkaan ero menee vain rumemmaksi - "Kukaan ei ansaitse tällaista"

Lue myös: Demi Lovato häpeää ex-kihlattunsa käytöstä - "Hän ei voi uskoa, että astui tähän ansaan"

Lähde: BBC

Kilpailut

Uusimmat