Kuva: All Over Press

Khloé Kardashian julkaisi viettelevän kuvan, mutta fanien huomio oli muualla: "Saako onnitella?"

22.02.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kardashian palasi hiljattain yhteen lapsensa isän kanssa.

Khloé Kardashian, 36, sai seuraajat hämmentymään Instagram-julkaisullaan. Viettelevässä otoksessa nähdään lähietäisyydeltä Kardashianin paljasta pakaraa, jonka päälle hän on asetellut kätensä. Jalassa Kardashianilla on korolliset kengät ja yllään musta lyhyt paita.

Kuva on täynnä seksikkyyttä, mutta se ei ole asia, jonka fanit ja seuraajat ovat ensimmäisenä huomanneet. Suurimman huomion on kiinnittänyt Kardashianin kädessä oleva suuri sormus, joka saattaa kieliä siitä, että Kardashian on mennyt kihloihin lapsensa isän Tristan Thompsonin kanssa. 

2-vuotiaan Truen vanhempien suhde ajautui kriisiin vuoden 2019 alkupuolella, kun Thompson jäi kiinni pettämisestä. Pari erosi ja oli erillään jonkun tovin, kunnes hiljattain uutisoitiin parin palanneen jälleen yhteen. 

Saattaa siis olla, että suhde on siirtynyt nopealla tahdilla seuraavalle tasolle ja kohta juhlitaan hulppeita häitä. Ainakin, jos näyttävää sormusta on uskominen. 

"Sormus vasemmassa kädessä. Saako onnitella?"

"Onko tuo kihlasormus?"

"Kerrotko meille tällä tavoin kihlauksesta?"

"Voimmeko jutella sormuksesta."

Kardashian ei ole kertonut vielä, ovatko spekulaatiot kihlauksesta osuneet oikeaan. Kuvan pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä

Lue myös: Pettämiskohu takana päin - Khloé Kardashian ei tunne vihaa mallia kohtaan

Lue myös: Khloé Kardashianin tuore kuva hämmensi fanit: "Luulin sinua Kendalliksi"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat