Kuva: All Over Press

Taylor Swiftin fanit saivat aikaan Twitter-vyöryn – syyttävät Netflix-sarjoja naisvihasta

02.03.2021 09:15 - Ella Haura

Ginny and Georgia- ja Degrassi: Next Class -sarjoissa vitsaillaan artistin rakkauselämästä. Myös laulaja itse otti kantaa kohuun.

Laulaja Taylor Swiftin, 31, fanit ovat raivoissaan Netflixin tuoreessa Ginny and Georgia -sarjassa esitetystä vitsistä, jossa kommentoidaan artistin rakkauselämää. Eräs sarjan hahmoista viittaa Swiftiin sanomalla: ”Miksi välität? Käyt miehiä läpi nopeammin kuin Taylor Swift”.

Sarjassa lausuttu kommentti ei ole ainoa kerta, kun Swiftin mieshistoriaa on kommentoitu. Myös Netflixin Degrassi: Next Class -sarjassa tokaistaan artistin rakentaneen uransa miesten tapailun varaan: ”Taylor Swiftin koko ura perustuu hänen eksiinsä”. Tähden fanit saivat tarpeekseen, kun vastaavanlainen kommentti toistui hiljattain Ginny and Georgia -sarjassa.

Twitter täyttyi Swiftin fanien vihaisista julkaisuista, jotka pitävät sarjoissa lausuttuja kommentteja naisvihaa sisältävinä ja vähättelevinä. Respect Taylor Swift, suomennettuna kunnioittakaa Taylor Swiftiä, kohosi Twitterissä kahdeksanneksi suosituimmaksi aiheeksi.

Eräs käyttäjä kirjoittaa Swiftin kärsineen misogyniasta koko uransa ajan. Julkaisussa on myös kuvakaappaukset sarjoissa esitetyistä kommenteista.

"Sarjojen käsikirjoittajat ovat todella tyhmiä, jos luulevat näitä vitsejä hauskoiksi. Misogynia ei ole vitsi. Tayloria on vähätelty koko hänen uransa ajan, vaikka hän ei ansaitse sitä. Kunnioittakaa Taylor Swiftiä!"

Pääset katsomaan Twitter-julkaisun tästä.

"Ei ole ok, että Netflix kohtelee Taylor Swiftiä tällä tavalla! Kunnioittakaa Taylor Swiftiä", toinen käyttäjä kirjoittaa.

Pääset katsomaan julkaisun tästä.

"Naiset eivät voi olla olemassa ilman, että heitä haukutaan. Taylor on ollut vakituisessa suhteessa viisi vuotta... Tämä on niin vanha vitsi. Kunnioittakaa Taylor Swiftiä!", kolmas käyttäjä toteaa.

Pääset katsomaan julkaisun tästä.

Taylor Swift otti myös itse kantaa Ginny and Georgia -sarjasta syntyneeseen kohuun, ja kirjoitti napakan Netflixille osoitetun vastauksen.

"Hei Ginny and Georgia, 2010-luku soitti ja kertoi, että haluaa laiskat, seksistiset vitsinsä takaisin. Mitä jos lopettaisimme ahkerien naisten vähättelyn".

Pääset katsomaan tähden Twitter-päivityksen alta. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Jake Gyllenhaalin lapsuuskuva sai Taylor Swiftin fanit villeiksi - kommenteissa toistuu yksi lause

Lue myös: Taylor Swift kommentoi faneja järkyttänyttä kiroiluaan levyllä - "Se tuntui v*tun fantastiselta"

Lue myös: Mitä horoskooppia muistutat luonteeltasi oikeasti? Hauska testi paljastaa!

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat