Kuva: AOP

Jake Gyllenhaalin lapsuuskuva sai Taylor Swiftin fanit villeiksi - kommenteissa toistuu yksi lause

30.09.2020 14:45 - Iiro Myllymäki

Jake Gyllenhaal ja Taylor Swift seurustelivat kymmenen vuotta sitten, ja parin eron on kerrottu olleen inspiraatio yhteen Swiftin rakastetuimmista kappaleista.

Näyttelijä Jake Gyllenhaal, 39, innoitti laulaja Taylor Swiftin 30, fanit kommentoimaan miehen tuoreeseen Instagram-päivitykseen. Taylor Swiftin fanit ovat olleet jo pitkään vakuuttuneita siitä, että naisen All Too Well -kappale kertoo Gyllenhaalista, jonka kanssa nainen seurusteli kymmenisen vuotta sitten.

Jake Gyllenhaal jakoi Instagramissa lapsuuskuvan itsestään, ja kuvassa hänet nähdään käyttämässä silmälaseja. Tämä on saanut Swift-fanit muistelemaan All Too Well -kappaleen lyriikoita, joissa kappaleen miespuolisen kohteen kerrotaan käyttäneen silmälaseja lapsena. Lyriikoissa lauletaan ”you used to be a little kid with glasses on a twin sized bed”, ja juuri näitä lyriikoita on nyt joukolla kommentoitu Gyllenhaalin kuvan yhteyteen.

Miehen jakaman kuvan pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Suosituimpien kommenttien joukossa on lainattu muitakin kyseisen kappaleen lyriikoita. All Too Well -kappale on monesti nostettu esiin yhtenä Taylor Swiftin parhaista kappaleista. Kappale julkaistiin vuoden 2012 Red-albumilla.

Lue myös: Taylor Swift lähetti Katy Perryn lapselle ihanan lahjan - aiempi vihanpito jätetty taakse

Lue myös: Viihdemaailman kiistellyin puhelinkeskustelu vuodettiin ja some leimahti täysin - mistä on kyse?

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat