Kuva: AOP

Podcast-juontaja kutsui Bridgerton-tähteä "lihavaksi tytöksi" - näyttelijä ei jäänyt sanattomaksi

02.03.2021 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Nicola Coughlanin vastaus on saanut Twitterissä innostuneen vastaanoton.

Näyttelijä Nicola Coughlan, 34, tunnetaan niin Derry Girls -sarjasta kuin huippusuositusta Bridgertonista, jossa seurataan Lontoon ylemmän luokan elämää. 

Sunnuntaina järjestettiin 78. Golden Globe -gaala, johon tietenkin myös Coughlan osallistui. Hän oli valinnut ylleen ihastuttavan Molly Goddardin suunnitteleman keltaisen iltapuvun sekä mustan viittamaisen neuletakin. Kokonaisuus sai kiitosta muotivaikuttajilta ja muun muassa Vogue hehkutti hänen lookiaan Twitterissä.

Ikävä kyllä Coughlan joutui myös ikävän kommentoinnin kohteeksi, kun podcast-juontaja Amanda Richards kutsui tviitissään Coughlania "lihavaksi tytöksi Birdgertonista".

"Brigertonista tutulla lihavalla tytöllä on yllään musta neuletakki Golden Globesissa. Oletpa sitten miten tyylikäs tai kuuma tahansa, jos olet lihava tyttö, ajattelet aina, että neuletakkia on käytettävä. Viime kädessä teet kuitenkin niin siksi, että luulet, että sinun täytyy", hän totesi tviitissään.

Coughlan ei jäänyt sanattomaksi, vaan vastasi nopeasti. Hän teki selväksi sen, ettei neuletakin valinnalla ollut mitään merkitystä hänen painonsa kanssa. 

"Minusta neuletakki näytti upealta. Molly Goddard käytti niitä omissa muotinäytöksissään ja sieltä se ajatus tuli. Ja niin, minulla on myös nimi", hän jatkoi.

Naisen vastaus on saanut sosiaalisessa mediassa innostuneen vastaanoton.

"Nicolalla on hurja määrä lahjakkuutta, kauneutta, huumorintajua sekä älyä. En vain voi ymmärtää, miten ihmiset voivat olla niin julmia."

"Olen samaa mieltä Nicolan kanssa. Näytit tyrmäävältä, aivan kuten Derry Girlsissä ja Bridgertonissa. Jatka samaan malliin."

Alkuperäisen tviitin kirjoittanut Richards on myöhemmin vastannut Coughlanin tviittiin lyhyesti ja ytimekkäästi: "Hyvä on."

Kuvan naisen lookista näet alta. 

Lue myös: "Huomasiko kukaan?" - Bridgerton-tähti teki merkittävän paljastuksen sarjasta

Lähde: Unilad

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat