Kuva: AOP

Metallica-rumpali on ylpeä sukujuuristaan - "Ihmiset kyselevät, aionko muuttaa takaisin"

04.03.2021 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ulrich on syntynyt Tanskassa.

Metallican rumpali Lars Ulrich, 57, on kotoisin Tanskasta, josta hän muutti teini-ikäisenä Yhdysvaltoihin tavoitellakseen tennisammattilaisen uraa. Lopulta kuitenkin musiikki vei miehen kokonaan ja hän halusi perustaa oman yhtyeen, jolloin mukaan astui James Hetfield.

Ulrich kertoi Tanya´s Table -podcastin haastattelussa, että on ylpeä tanskalaisista sukujuuristaan.

- Kun maailma on tällaisessa jamassa, tunnen oloni enemmän ja enemmän tanskalaiseksi ja tavallaan ihailen niitä sukujuuria. Rakastan myös Amerikkaa ja rakastan sitä, että saan elää siellä. Olen kuitenkin todella ylpeä siitä, että tanskalaisuus kukkii minussa, Ulrich muun muassa sanoi ja jatkoi:

- Ihmiset ovat kyselleet minulta, aionko muuttaa takaisin? Mutta olen todella onnellinen San Franciscossa ja Bay Areassa ja siitä luovasta energiasta, mikä siellä virtaa.

Metallica esitti vastikään BlizzCon-tapahtuman nettikatselijoille For Whom The Bell Tolls -kappaleen. Monet katselijat hämmentyivätkin kovasti, kun eri alustoilla striimaajat sulkivat äänikanavat, jotta eivät vahingossakaan rikkoisi tekijänoikeuksia. Voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Mitä tapahtui Metallican striimiesitykselle? Hulvattomasta videosta nettihitti

Lue myös: Uutuusdokumentissa pureudutaan rockmusiikin ytimeen - mukana useita tunnettuja yhtyeitä

Lähde: Blabbermouth

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat