Kuva: AOP

Sharon Osbourne puolustaa Meghan-kohussa ryvettynyttä Piers Morgania: "En ole rasisti"

11.03.2021 11:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Suositusta aamu-tv-ohjelmasta lähtenyt Piers Morgan saa ymmärrystä ystävältään Sharon Osbournelta.

Sharon Osbourne, 68, on puolustanut ystäväänsä Piers Morgania, 55, sen jälkeen kun tämä jätti juontopestinsä Good Morning Britain -ohjelmassa kohun saattelemana. Morgan nostatti paljon kritiikkiä kommenteillaan liittyen prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin harvinaislaatuiseen haastatteluun. Morgan ilmaisi painokkaasti, ettei usko sanaakaan siitä, mitä Meghan haastattelussa sanoi. Erityisen paljon pahennusta on aiheuttanut, ettei Morgan osoittanut uskovansa Meghania siinä, että tämä on kokenut itsetuhoisia ajatuksia, jotka hovissa painettiin villaisella. Good Morning Britain -ohjelmaa esittävä ITV ilmoitti, että yhteisen keskustelun jälkeen Morgan itse päätti lähteä ohjelmasta.

Nyt Sharon Osbourne on puolustanut Piers Morgania The Talk -ohjelmassa.

- Pidinkö kaikesta, mitä hän sanoi? Olenko samaa mieltä kaikesta, mitä hän sanoi? En. Se on hänen mielipiteensä. Se ei ole minun mielipiteeni. Tuen hänen sananvapauttaan, ja hän on ystäväni. En ole rasisti. Minulle ei ole väliä, minkä värinen joku on tai mitä uskontoa joku edustaa, Osbourne sanoi.

Piers Morgan ja Sharon Osbourne ovat tuomaroineet America's Got Talent -ohjelmaa yhdessä. (kuva: AOP)

Toinen The Talk -ohjelman panelisti Sheryl Underwood haastoi Osbournea sanomalla, että jotkut saattavat ajatella Osbournen antavan hyväksynnän Piers Morganin rasistisiksi tulkittaville piirteille.

- Minut varmaan laitetaan nyt sähkötuoliin, koska minulla on ystävä, jota monet pitävät rasistina. Tekeekö se minusta siis rasistin? Mitä tekemistä sillä on minun kanssani? Osbourne kysyi kiivaasti.

Tunteikkaan keskustelun aikana Osbourne liikuttui lähes kyyneliin asti. Nainen on puolustanut Morgania myös Twitterissä.

”Minä tuen sinua. Ihmiset unohtavat, että sinulle maksetaan mielipiteidesi sanomisesta ja että kerrot vain oman totuutesi”, Osbourne kirjoitti.

Piers Morgan vastasi tähän kiittäen.

”Kun tällaista tapahtuu, oikeat ystävät juoksevat sinua kohti ja feikkiystävät juoksevat poispäin. Rakastan Sharon Osbournea, koska hän pysyy aina omana itsenään. Hän tiesi saavansa häirintää oikeamielisten rintamalta tästä twiitistään, mutta hän twiittasi silti, koska tämä on hänen rehellinen mielipiteensä”, Morgan vastasi.

Twiitit näet alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Kohujuontaja Piers Morgan aiheutti itsetuhoisia ajatuksia - näyttelijä iloitsee eropäätöksestä

Lue myös: Tv-tähti Piers Morgan ei usko Meghanin puheita itsetuhoisista ajatuksista - sai heti läksytyksen

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat