Kuva: AOP

"James Hetfield auttoi minua raitistumaan" - Lamb of God -yhtyeen keulakuva ylistää Metallicaa

11.03.2021 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Randy Blythe kehuu muun muassa sitä, kuinka Metallica antaa uusille yhtyeille mahdollisuuden.

Lamb Of God kiersi 10 vuotta sitten Metallican kanssa ympäri maapalloa. Yhtyeen keulakuva, Randy Blythe, 50, ylisti tuoreessa haastattelussa Metallican jäseniä ja kertoi, että James Hetfieldista, 57, oli hänelle suuri apu.

- Raitistuin Metallican kiertueella. Ja James Hetfield auttoi minua siinä asiassa todella paljon. Metallican henkilökunnasta lähes kaikki olivat käyttämättä alkoholia ja kolme meidän yhtyeestämme raitistui täysin. Ja siitä on aikaa 10 vuotta.

- Kaikki Metallican jäsenet olivat meille todella kilttejä. Ihmiset jaksavat jauhaa paskaa heidän viime vuosien musiikistaan, mutta aina voi sanoa: "Sävelsitkö sinä Master Of Puppetsin? Et, joten pidä turpasi kiinni". He ovat tehneet niin paljon klassikoita, jotka ovat muuttaneet rockin historiaa.

Blythe kehui myös sitä, kuinka Metallica antaa mahdollisuuden uusille yhtyeille.

- Metallican ei tosiaan tarvitsisi ottaa ketään kiertueille mukaan. He myyvät keikat loppuun, ennen kuin lämmitelijöitä on edes julkistettu. He kuitenkin haluavat auttaa yhtyeitä, joista pitävät, Blythe kehui ja jatkoi:

- Kun soitat Metallican yleisölle, sinun pitää todellakin tietää, mitä teet. He ovat tulleet katsomaan Metallicaa, joten sinun on parasta olla A-luokkaa.

Lue myös: Mitä tapahtui Metallican striimiesitykselle? Hulvattomasta videosta nettihitti

Lue myös: Metallica-rumpali on ylpeä sukujuuristaan - "Ihmiset kyselevät, aionko muuttaa takaisin"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat