Kuva: AOP

Khloé Kardashian julkaisi pitkästä aikaa pariskuntakuvia - kiittää samalla miestään

16.03.2021 23:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pari erosi hetkeksi pettämiskohun saattelemana, mutta palasi lopulta yhteen.

Kesällä uutisoimme, että huhujen mukaan 36-vuotias Khloé Kardashian olisi antanut uuden mahdollisuuden entiselle aviomiehelleen, koripalloilija Tristan Thompsonille. Lopulta pari palasikin yhteen ja he asuttavat tällä hetkellä kahta kaupunkia Thompsonin töiden vuoksi.

Tristan Thompson täytti 13. maaliskuuta 30 vuotta ja tämän kunniaksi Kardashian oli jakanut Instagram-sivullaan pitkästä aikaa kauniin pariskuntakuvasarjan, jossa nähdään myös pariskunnan True-tytär, 2.

Samalla Kardashian kirjoittaa kauniisti miehestään.

"Ne, jotka kuuluvat yhteen, ovat heitä, jotka käyvät läpi kaiken ja palaavat yhteen voimaakkaampina kuin koskaan. Kiitos, että näytit kaiken sen, mitä lupasit. En malta odottaa niitä muistoja, joita on vielä edessä", Kardashian muun muassa sanoo.

Pariskunnalla oli vuoden 2019 alussa kriisi, kun Thompson muhinoi Jordyn Woods -nimisen naisen kanssa. Kohujen saattelemana Kardashian ja Thompson erosivat. Woods teki asian tiimoilta myös valheenpaljastustestin, jonka mukaan hän ei kuitenkaan harrastanut seksiä Thompsonin kanssa. Tämän jälkeen Thompson yritti usein saada Kardashianin takaisin ja lupasi olla parempi mies.

Kuvasarjan näet alta tai täältä.

Lue myös: Khloé Kardashian muuttaa "pettäjämiehensä" mukana toiseen kaupunkiin - taustalla rahakas sopimus

Lue myös: Khloé Kardashianin mies nähtiin vieraan naisen kanssa - totuus katkaisi huhuilta siivet

Lue myös: Pettämiskohu takana päin - Khloé Kardashian ei tunne vihaa mallia kohtaan

Kilpailut

Uusimmat