Uutuuselokuvan tähdet: Emme ole avioeroasiantuntijoita!

15.08.2009 19:05 - Eeva Rajala

Näyttelijät Hannu-Pekka Björkman ja Elina Knihtilä esittävät Haarautuvan rakkauden talo -elokuvassa eromassa olevaa avioparia. Heiltä kummaltakin kysytään avioliittoon liittyviä kysymyksiä, eivätkä he tiedä miksi.

- Minua huvittaa se, että kun olemme antaneet haastatteluja, niin minusta ja H-P:stä (Hannu-Pekka Björkman) on tehty avioeroasiantuntijoita. Pitäisi osata asiantuntijoina vastata kysymyksiin, mikä on täysin mahdotonta.

Hannu-Pekka Björkman on huvittunut samasta asiasta. Björkman esittää elokuvassa perheneuvojaa. Mies kertoo, että on avioliittoasiantuntija vain omassa avioliitossaan.

Björkmanin mukaan Haarautuvan rakkauden talo -elokuvan pariskunnan vaikeudet johtuvat lapsettomuudesta ja puhumattomuudesta. Knihtilä myöntää myös, että puhumattomuus voi saada monet avioliitot rapistumaan.

- Siihen on varmaan monia eri syitä, minkä takia on niin paljon eroja ja miksi on niin vaikea puhua. Ne ovat sellaisia asioita, mitä jokaisen ihmisen pitää itsessään miettiä. Samalla tavalla sitä joutuu itse miettimään, että miksi oikeista asioista oikeasti puhuminen voi olla vaikeaa, Knihtilä pohtii Voicelle.

Ensi viikolla ensi iltansa saava Haarautuvan rakkauden talo kertoo, miten pariskunta yrittää erota sivistyneesti. Björkmanin mukaan elokuvan erosta ei kannata kenenkään ottaa oppia, sillä se on kaikkea muuta kuin sivistynyt. Sekä Björkman että Knihtilä tietävät, mikä on elokuvan pariskunnan suurin ongelma.

- Roolihenkilöiden vaikeuksien syy on puhumattomuus. Heillä on molemmilla käsittelemättömiä asioita. Se on johtanut pikku hiljaa siihen, että he eivät ole kohdanneet toisiaan pitkiin aikoihin. Elämä on muuttunut rutiiniksi ja tietyt asiat on poljettu maton alle, Knihtilä miettii elokuvan pariskunnan ongelmia.

Haarautuvan rakkauden talo saa ensi-iltansa perjantaina 21. elokuuta. Katso elokuvan traileri tästä!

Kilpailut

Uusimmat