Näyttelijä Elina Knihtilä: Keksikää please laukku, mistä tavarat löytyvät!

16.08.2009 12:41 - Eeva Rajala

Näyttelijätär Elina Knihtilä toivoo, että joku keksisi hänen unelmalaukkunsa. Se on laukku, josta löytyisi tavarat, silloin kun niitä tarvitsee.

- Sellaista laukkua en valitettavasti ole vielä löytänyt. Se on ehdoton kriteeri unelmalaukulle. Sen lisäksi, että laukku on järkyttävän hyvän näköinen ja tyylikäs, sieltä löytyy tavarat, esimerkiksi puhelin silloin kun se soi, Knihtilä ilmoittaa.

Knihtilästä tuntuu, että hänen kaikki laukkunsa ovat tavarasyöppöjä. Tavarat katoavat laukkuun ja menevät epäjärjestykseen. Hän ei myöskään tajua, mistä ne kaikki kuitit sinne laukun pohjalle ilmestyvät.

- Haluaisin, että laukussa olisi kuitin- ja roskansyöjä. Mikä siinä on, että kun uuden laukun ottaa käyttöön, niin se on ensin kauhean ihana ja siisti. Viikon käytön jälkeen laukun sisältö on kuin kaatopaikka. Ja laukun pohjalta löytyy aina lyttääntyneitä Mynthon-pastilleja, kolikoita ja hiuspinnejä. Knihtilä tilittää Voicelle.

Lisäksi Haarautuvan rakkauden talo -elokuvan tähti haluaa unelmalaukkunsa olevan nahkaa ja värinä helppo musta. Nahkaisia ja arvokkaita Unelmalaukkuja voi voittaa Voicen Unelmalaukku-kisasta. Voit osallistua kisaan tästä!

Knihtilä tähdittämä komediaelokuva Haarautuvan rakkauden talo saa ensi-iltansa perjantaina 21. elokuuta.

Kilpailut

Uusimmat