Kuva: AOP

Demi Lovato on "ylpeästi queer" - haluaa hankkia lapsen adoptoimalla

03.04.2021 13:15 - Ella Haura / ella.haura@bauermedia.fi

Laulaja purki viime vuonna kihlauksensa näyttelijä Max Enrichin kanssa.

Laulaja Demi Lovato, 28, kertoo tuoreessa The Joe Rogan Experience -jakson haastattelussa, että haaveilee äitiydestä ja identifioi itsensä panseksuaaliksi. Ajatus raskaudesta tuntuu artistin mielestä kaukaiselta, ja hän haluaisi hankkia lapsen adoptoimalla.

- Tällä hetkellä olen varma siitä, että haluan adoptoida lapsen. En nää itseäni raskaana, sillä en ole varma päädynkö yhteen miehen kanssa, Lovato kertoo juontaja Joe Roganille.

Lovato puhui haastattelussa myös seksuaalisesta suuntautumisestaan, jota hän kuvailee panseksuaaliseksi. Tähti on omien sanojensa mukaan kiinnostunut "ihan kaikenlaisista ihmisistä" sukupuoleen katsomatta. 

- Olin ennen todella sulkeutunut, mutta nykyään en määrittele seksuaalisuuteni rajoja tarkasti. Kuulun ylpeästi seksuaalivähemmistöihin. Voisivatko kaikki ihmiset vain olla queer?

Lovato seurusteli viime vuonna näyttelijä Max Ehrichin, 29, kanssa, ja pari purki kihlauksensa vain parin kuukauden jälkeen. Nainen uskoo, että ilman eroa hän odottaisi lasta.

- Ajattelin silloin, että olisin tähän mennessä naimisissa ja odottaisin ensimmäistä lastani. Nyt ymmärrän, että elämä ei aina mene suunnitelmien mukaan.

Lue myös: Demi Lovaton päihderiippuvuudesta kertova kappale julki, fanit herkistyivät: "Sydämeni itkee"

Lue myös: Yliannostuksen ottaneen Demi Lovaton avustajan soittama hätäpuhelu hätkähdyttää uutuusdokkarissa

Lue myös: Lady Gaga suututti Gucci-elokuvassa esittämänsä naisen, joka tilasi miehensä palkkamurhan

Lähde: InStyle

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat