Kuva: AOP

Hailey Bieber ahdistui somekiusaajista - "Minua terrorisoitiin"

04.04.2021 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hailey Bieber sai faneilta valtavasti ikävää huomiota, kun hän avioitui poppari Justin Bieberin kanssa.

Hailey Bieber, 24, ja Justin Bieber, 27, menivat naimisiin vuonna 2018. Kun pariskunta oli vihitty, hyökkäsivät nettitrollit heti Hailey Bieberin kimppuun ja hän joutui sulkemaan Instagramin kommenttikentän.

- Alussa halusin vain piiloutua. En halunnut ihmisiä kommentoimaan minun asioitani. Tuntui, että kaikki olivat kimpussani, Hailey Bieber kertoi vastikään Ellen haastattelussa.

- Joku sanoi minulle tuolloin, että jos suljen kommentit, se laskee ihmisten sitoutumista Instagramiin. Se ei kiinnostanut minua v*ttuakaan, sillä minua terrorisoitiin, hän jatkoi.

Tilanne eskaloitui sosiaalisessa mediassa jopa siihen asti, että eräs fani oli yllyttänyt muita hyökkäämään Hailey Bieberin kimppuun.

Nyt Hailey Bieber on kertonut YouTube-kanavallaan, että on saanut paljon tukea mieheltään eikä halua juurikaan käyttää sosiaalista meidaa. Hailey Bieber muun muassa hylkäsi Twitter-tilinsä ja on Instagramissa vain harvoin.

- Miehestäni on ollut suuri apu. Hän on tehnyt tätä paljon suuremmalla mittakaavalla ja tietää, millaisia neuvoja tarvitsen. Hän myös opetti, kuinka elämä on parempaa ilman somea.

- Kun menimme naimisiin, sain sellaista huomiota, jota en koskaan uskonut kohtaavani. Täytyi koko ajan olla tarkkana, miltä näyttää ja mitä sanoo. Se oli todella uuvuttavaa.

Hailey Bieberia vihattiin muun muassa sen takia, kun fanit halusivat Justin Bieberin seurustelevan Selena Gomezin kanssa.

Lue myös: Fani yllytti muita hyökkäämään Hailey Bieberin "kimppuun" - Justin Bieber jyrähti

Lue myös: Nettitrollit hyökkäsivät heti kimppuun - Hailey Bieberille avioliiton alku ei ollut helppo

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat