Kuva: Nelonen/Alpertti Rieskjärvi

Tänään tv:ssä: Farmi Suomessa tunteet kuumenevat heti: "Suu liikkuu nopeammin kuin vasarointi"

04.04.2021 07:15 - Roy Kokkonen

Pelin henki käy selväksi jo ensi minuuteilla.

Farmi Suomen uusi kausi alkaa tänään. Ohjelmassa 12 julkisuudesta tuttua henkilöä kilpailevat Pieksämäen seudulla sijaitsevalla maatilalla. Kilpailijoilla ei ole käytössään moderneja apuvälineitä, vaan maatilan raskaat työt tehdään käsi- ja jalkavoimin, vesi kannetaan kaivosta ja sähköäkin on käytössä lähinnä laitumen sähköpaimenessa.

Farmilaisina nähdään tällä kaudella ex-mäkikotka Janne Ahonen, räppäri Dan "Uniikki" Tolppanen, toimittaja Sanna Ukkola, kauppiaanrouva Minttu Kaulanen, toimitusjohtaja Mikael Jungner, yleisurheilija ja urheilumanageri Noora Toivo, räppäri Pastori Pike, lastenhoitaja Pia Nykänen, realitytähti Sauli Koskinen, näyttelijä Timo Lavikainen, Miss Suomi 2019 Anni Harjunpää, artisti ja somevaikuttaja Tuuli sekä kesken kauden mukaan liittyvä leijonalegenda Timo Jutila. Ohjelman juontaa Ellen Jokikunnas.

Farmin voittaja kuittaa itselleen 30 000 euroa, ja peli alkaa jo ohjelman ensi minuuteilla, kun toimittaja Sanna ja Mikael solmivat liittouman jo ennen maatilalle saapumista.

Lämminhenkisen alun jälkeen tunnelmat alkavat kiristyä, kun maatilan arki painaa päälle. 

– Suu liikkuu nopeammin kuin vasarointi, niin siitä ei ole ihan hirveesti apua, Miss Suomi Anni Harjunpää manaa yhtä farmilaista.

– Mitta on tätä myöten täynnä, lastenhoitaja Pia Nykänen sanoo ja osoittaa päätään.

Farmi Suomi
19:30
Nelonen

Lue myös: Sometähti Tuuli, 22, muutti radikaalisti tyyliään - palasi nyt takaisin "omaksi itsekseen"

Kilpailut

Uusimmat