Kuva: Nelonen/ Lars Johnson

Tänään Temppareissa Anna avaa parisuhteensa vaikeaa historiaa: 'Olen kokenut radikaalin muutoksen'

08.04.2021 07:15 - Emmi Moilanen / emmi.moilanen@bauermedia.fi

Illan Temptation Island Suomi -jaksossa nähdään tuplatreffit ja iltanuotio, eikä surun kyyneliltäkään vältytä.

Illan Temptation Island Suomi -jaksossa viimeisten bileiden jälkipyykki jatkuu naisten huvilalla ja ilmaa puhdistetaan vielä jekun aiheuttamasta mielipahasta. Myös tänään suunnataan tuplatreffeille ja miehet lähtevät deittiensä kanssa huskyjoogaan, kun taas naisten treffeillä mittelöidään parhaan keilaajaan tittelistä.

Keilaamisen jälkeen istutaan alas kylmän juoman ääreen ja varattu Anna purkaa tuntojaan parisuhteensa aiemmista käänteistä treffikumppanilleen.

- Olin sairaalloisen mustasukkainen. Olen kokenut tosi radikaalin muutoksen, Anna kertoo.

- Minun puoleltanihan on ollut väkivaltaa, sekä fyysistä että henkistä, silloin kun olimme lapsia, 16-vuotiaita, nainen jatkaa.

Anna seurustelee Ville-Pekan kanssa, ja pariskunta on pitänyt yhtä lähes viiden vuoden ajan.

- Alkusuhteesta mustasukkaisuudesta purin turhautumista ja oman kehon ongelmia ja ajatusmaailmaa Ville-Pekkaan. Kun pelkäsi niin paljon menettämistä, ihan sairaalloisella tavalla.

- En sitä millään tavalla pysty pois ottamaan ja vähättelemään sitä tekoa, ja se on käyty läpi kokonaan ja siitä ollaan puhuttu. Se on ainoa sellainen, mitä kadun, Anna pohtii suhteensa menneisyydestä.

Anna kertoo, että on vuosien varrella saanut korjattua koko kuvansa rakkaudesta ja myös itsestään.

- Tajusin sen, että minua voi rakastaa muutenkin kuin kehoani ja seksuaalista puolta. Naiskuvassa päässäni tapahtui muutos.

"Nyt taisi mennä jo rajat rikki"

Illan jaksossa nähdään myös viimeinen yhteinen iltanuotio, jolloin kaikki varatut ovat yhdessä katselemassa videoita. Videoiden äärellä koetaan jälleen tunteita laidasta laitaan; kyynelistä epäuskon huudahduksiin.

- Mitä v*ttua, yksi varatuista naisista huudahtaa kuultuaan kumppaninsa sanovan videolla, että suhteen molemmat osapuolet luultavasti jo ymmärtävät parisuhteen "olevan loppuvaiheilla."

Eräs heistä puhkeaa puolestaan kyyneliin, sillä videolta käy ilmi, että parisuhteen rajat ovat menneet rikki.

”Mainitsin, että ehkä ihan hyvä, että sammuttiin,” sinkkunainen kertoo videolla ja lisää varatun miehen jatkaneen, "niin, ei tiedä mitä olisi tapahtunut."

- Nyt taisi mennä rajat jo rikki, ohjelman juontaja Sami Kuronen toteaa ja kysyy samalla, mikä videolla nähdyssä materiaalissa oli pahinta.

- Ehkä se, ettei ollut vain pusua, vaan selkeästi suudeltiin pitkin iltaa, varattu nainen toteaa.

- Se yllätti tosi paljon, hän henkäisee lopuksi.

(kuva: Nelonen/ Lars Johnson)

Temptation Island Suomi

Nelonen

Klo 21.00

Lue myös: Varattu Temppari-Anna, 21, myy alastonkuviaan netissä - jopa seksi sallittua ohjelmassa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat