Kuva: AOP

Hailey Bieber avautuu nyt TikTok-kohusta - vastaa syytöksiin tylystä käyttäytymisestä

08.04.2021 18:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Hailey Bieber myöntää katuvansa käytöstään tarjoilijaa kohtaan.

Kirjoitimme viime kesänä Julia Carolan -nimisen tarjoilijan jakamista TikTok-videoista, joissa hän antoi arvosanoja kohtaamiensa julkkisten käytökselle. Hienossa ravintolassa töissä ollut tarjoilija kertoi viraaliksi menneellä videolla kohdanneensa malli Hailey Bieberin, 24, useampaan otteeseen. Hänen mukaansa nainen ei ollut yhdelläkään kertaa mukava, ja hän antoikin naiselle arvosanaksi 3,5 kymmenestä.

Nyt Hailey Bieber on kommentoinut kohua YouTube-videollaan. Videolla Bieber käy keskustelua psykiatri Jessica Clemonsin kanssa. Hän kertoo harmistuneensa Carolanin jakamasta videosta.

- Ei ole koskaan syytä olla tyly. Minusta tuntui pahalta, että tuo oli hänen kokemuksensa minusta. Se teki minut myös vähän turhautuneeksi, koska koskaan ei voi tietää, mitä toinen ihminen käy läpi. Elämässäni on ollut aikoja, kun olen ollut todella surullinen ja sydämeni on särkynyt. Tällöin kanssakäyminen ihmisten kanssa on tuntunut minusta vaikealta, Bieber sanoo videolla.

Bieber kertoo toivovansa, ettei olisi käyttäytynyt tarjoilijaa kohtaan niin kuin hän käyttäytyi.

- Olen ihminen ja tein virheen, kun käyttäydyin tavalla, joka ei ole minulle ominaista. En halua käyttäytyä niin. Yritän olla parempi ihminen joka päivä. Haluan kasvaa ihmisenä. Olen avoin sille, että käytöstäni voidaan oikaista, Bieber jatkaa.

Hailey Bieber pahoitteli käytöstään jo kohun noustua, kun hän kommentoi tarjoilijan TikTok-päivitystä.

"Olen todella pahoillani, jos olen joskus ollut sinua kohtaan ikävä. Se ei ole missään nimessä ollut tarkoituksellista," hän kommentoi tuolloin.  

Lue myös: Hailey Bieber ahdistui somekiusaajista - "Minua terrorisoitiin"

Lue myös: "Nicki Minaj oli kamala ämmä" - Lentokenttätyöntekijä paljastaa kohtaamisensa julkkisten kanssa

Lähde: Buzzfeed

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat