Kuva: Markus Rinne

Me Naiset: Laulaja Pandoran koti räjähti tulipalossa - löysi Mikko-rakkaan koettelemusten jälkeen

14.04.2021 15:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Ruotsalaislaulaja Pandoran koti tuhoutui täysin tulipalossa vuonna 2017.

Ruotsalainen eurodance-tähti Pandora, eli Anneli Magnusson, 50, kertoo Me Naisissa hänen kotinsa hävittäneestä järkyttävästä tulipalosta. Hänen kotinsa tuhoutui täysin vuonna 2017 tapahtuneessa räjähdyksessä.

Pandora oli vasta palannut kotiinsa Ruotsin Kungsöriin Australian-kiertueelta. Hän pesi kolmatta koneellista pyykkiä, kun yläkerrasta alkoi kuulua kolinaa.

– Luulin, että joku on murtautunut kotiimme. Poikani sanoi vakavalla äänellä, että ”äiti, meidän täytyy juosta”. Hän otti minua kädestä ja juoksimme lumikinosten halki ulos pimeyteen, kunnes pysähdyimme räjähdyksen ääneen, Pandora muistelee.

He katsoivat taakseen ja näkivät talonsa ilmiliekeissä.

– Näimme talomme tulessa, ja tajusimme, että äänet eivät olleetkaan ihmisen askelia. Kymmenen vuotta vanha kuivuri oli aiheuttanut palon.

Pandora on kohdannut elämänsä aikana useita rankkoja vastoinkäymisiä. Viime keväänä hän muisteli Masked Singer -ohjelmassa verorikoksista vuonna 2007 saamaansa tuomiota. Hänen silloinen manageri-aviomiehensä syyllistyi kirjanpitorikoksiin laulajan tietämättä, joista myös Pandora firman omistajana sai tuomion.

– Menetin urani, kumppanini, kotini, rahani, maineeni, vapauteni ja elämäni, hän sanoi tuolloin.

(kuva: Mikko Räsänen)

Löysi onnen Vantaalta

Vaikka koti tuhoutui tulipalossa lähes täysin, Pandora kertoo, että talon mukana paloivat myös siellä tapahtuneet vanhat draamat. Sitä kautta Pandora sai kaipaamansa uuden alun.

– 42-vuotiaana, kymmenen vuoden vaikean parisuhteen jälkeen sain voimaa erota poikani isästä ja hänen alkoholiongelmastaan, joka myrkytti elämämme. Tiesin, että ansaitsen parempaa ja kaipasin aitoa rakkautta, iloa ja turvallista paikkaa aloittaa alusta.

Pandora on nykyisin kihloissa suomalaisen ex-jääkiekkoilija Mikko Peltosen, 38, kanssa. Pariskunta haaveilee yhteisestä kodista Suomessa. Toistaiseksi Pandora asuu edelleen Ruotsissa poikansa kanssa, mutta viettää myös osan vuodesta Peltosen luona Vantaalla.

– Ensimmäistä kertaa minulla on kumppani, jonka kanssa rakastamme toisiamme saman verran. Se on puhdasta rakkautta ja toisen kunnioittamista, Pandora ylistää hänen keikka-dj:nään ja Dressmannin aluepäällikkönä työskentelevää kumppaniaan.

Lue myös: Heittikö Pandora viileän kuitin Blind Channelille Instagramissa? "Valo on pimeyttä voimakkaampi"

Lue myös: Pandora kertoi Masked Singerissä menettäneensä kaiken – muistatko tähden karun kohtalon?

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat