Kuva: Nelonen / Lars Johnson

Tänään tv:ssä: Archien ja Kristianin tempaus herättää närää Selviytyjissä: "Raukkamainen veto"

17.04.2021 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kilpailun likainen pelitaktiikka nostattaa tunteita leirissä.

Artikkeli sisältää juonipaljastuksia.

Tämän illan Selviytyjät Suomi -jaksossa tunteet kuumenevat kilpailun myötä. Merimiina-kilpailussa palkintona voittajalle ja hänen valitsemalleen kumppanille on merellinen brunssi, jossa pääsee nauttimaan muun muassa ravuista, graavatusta kalasta ja saaristolaisleivästä. Kilpailussa kisaajat on sidottu toisiinsa köysillä ja heidän tavoitteenaan on rantavedessä ollessaan tiputtaa kullekin nimetyt pallot lautalta veteen.

Pudotuspelissä kolmen parhaan joukkoon selviytyvät Big Brother -voittaja Kristian Heiskari, rokkari Archie Cruz ja entinen poliisi Marianne Kiukkonen. Kristian ja Archie päättävät liittoutua kilpailussa keskenään estääkseen Mariannen voittamasta. Näin ollen Kristian voittaa haasteen ja valitsee brunssille seurakseen Archien.

Kristianin ja Archien liittoutuminen aiheuttaa kiivaan jälkipyykin muiden kilpailijoiden keskuudessa.

- Tuohan oli ihan sääntöjen mukainen juttu, että Krisu ja Archie yhdistivät voimansa, mutta mielestäni se oli oikeastaan aika raukkamainen veto. Eivätkö kaksi äijää uskalla edes kokeilla naista vastaan rehellisesti? toteaa DJ ja tosi-tv-tähti Suvi Pitkänen jälkikäteen haastattelussa.

Kun Kristian ja Archie nauttivat brunssista, muut kilpailijat puivat asiaa leirissä. Kilpailijat alkavat pohtia Archien pudottamista. Laulaja-näyttelijä Elias Gouldin mielestä kaksikon peliliike ei ollut fiksu.

- En tiedä, miksi tuosta tulikin niin paha mieli. Tosi ahne meininki, ja tulee fiilis, että jos olet noin ahne, toi maksaa sulle tän mestan, Gould toteaa muille leirissä.

Selviytyjät Suomi
Nelonen
20.00

Lue myös: Uudet Selviytyjät-kisaajat ovat jo matkalla Karibialle - 16 suomalaisjulkkista, jotka ovat mukana

Lue myös: Niko Saarisen sukulaiset eivät katso häntä tv:stä - taustalla yksinkertainen syy

Lue myös: Kohuissa ryvettynyt Archie Cruz oppi rauhoittumaan Selviytyjissä - paljastaa, mitä bändille kuuluu

Kilpailut

Uusimmat