Kuva: Patricia Recourt / Viaplay

Ruotsin Paratiisihotellissa suuri hyväksikäyttökohu - naiset harkitsevat rikosilmoituksen tekemistä

20.04.2021 17:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kaksi sarjan naisosallistujaa syyttävät yhtä miehistä fyysisten rajojen rikkomisesta.

Ruotsin Paratiisihotelli-sarjasta on noussut suuri hyväksikäyttökohu, kun kaksi sarjaan osallistunutta naista syyttää yhtä miesosallistujaa hyväksikäytöstä. Käytöksensä takia Toby Johnson, 21, sai lähtöpassit ohjelmasta. Tilanne näytetään sarjan tiistai-illan jaksossa. Viafreen ja Viaplayn esittämä sarja on kuvattu kuukausia sitten Meksikossa.

Toinen väärinkäytöksistä kertova nainen on Annie Dahlberg, 24. Jaksossa nähdään, että Annie sanoo Tobylle, ettei aio harrastaa seksiä tämän kanssa. Nainen on kertonut ruotsalaislehdistölle, että Toby ei kuitenkaan kunnioittanut hänen rajojaan, kun he olivat kahdestaan makuuhuoneessa.

- Kun hän yritti laittaa kättään jalkojeni väliin, sanoin, ettei se tunnu minusta mukavalta. Hän sanoi tykkäävänsä siitä, että siellä oli kameroita ympärillä ja sanoin, että minä en tykkää siitä, Annie kertoo Aftonbladetille.

Annie Dahlberg (kuva: Patricia Recourt / Viaplay)

Tämän jälkeen Toby alkoi hänen mukaansa nimitellä häntä.

- Hän ei pystynyt hyväksymään, etten halunnut seksiä hänen kanssaan. Sanoin, että työskentelen opettajana enkä halua harrastaa seksiä tv:ssä, Annie kertoo.

Nainen kertoo Expressenille, että lopulta Toby työnsi sormensa hänen sisälleen hänen vastustelustaan huolimatta. Hänen mukaansa kyseinen tilanne on leikattu pois ohjelmasta eikä sitä nähdä tiistain jaksossa.

Toby Johnson pakotettiin lähtemään kuvauksista naisten nostettua väärinkäytökset esiin. (kuva: Patricia Recourt / Viaplay)

Paljasti toisen naisen rinnat

Toinen Toby Johnsonia epäasiallisesta käytöksestä syyttävä on Jennifer Paatere, 23. Jaksossa nähdään, kuinka Toby vetäisee Jenniferin rintaliivit alas ja paljastaa tämän rinnat.

- Se ei tuntunut minusta hyvältä, joten käskin häntä lopettamaan, Jennifer kertoo Expressenille.

Jennifer Paatere (kuva: Patricia Recourt / Viaplay)

Sekä Jennifer Paatere että Annie Dahlberg sanovat, että sarjan tuotanto reagoi tapahtumiin heidän mielestään liian hitaasti. Naiset kertovat Aftonbladetille, että he olivat ehtineet jutella tapahtumista muiden talon asukkaiden kanssa ennen kuin tuotannon ihmiset pyysivät heitä kertomaan tuntemuksistaan.

Sekä Jennifer että Annie kertovat kokeneensa ahdistuneisuutta tapahtumista ja myös syyllistäneensä itseään.

- Syyllistin itseäni tilanteesta, ja olin peloissani, ettei kukaan uskoisi minua. Murruin ja tulin todella surulliseksi, Jennifer kertoo Expressenin haastattelussa.

Naiset pohtivat parhaillaan, tekevätkö he tapahtumista rikosilmoituksen. Kun tuotanto kertoi Toby Johnsonille tämän saavan lähtöpassit, mies pyysi anteeksi asianosaisilta.

- Olen todella pahoillani, että käyttäydyin kuin idiootti. Haluan sanoa anteeksi Annielle ja Jenniferille. Tarkoitan sitä todella, Toby sanoo ohjelmassa.

Mies on pahoitellut käytöstään nyt myös Instagram-tilillään. Hän vakuuttaa olevansa tästä lähtien parempi ihminen ja kertoo työstäneensä asiaa.

Lue myös: Yle: Temppareissa puolisoaan pettänyt Mira kohtasi valtavan viharyöpyn - tappouhkauksia ja häpeää

Lähteet: Aftonbladet, Expressen

Kilpailut

Uusimmat