Kuva: AOP

Stranger Things -tähden lipsautus sai fanit ärsyyntymään: "Alan menettää kiinnostustani"

22.04.2021 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Dufferin veljesten luoma scifikauhusarja nousi heti julkaisunsa jälkeen suureen suosioon.

Vuonna 2016 Netflixissä julkaistiin ensimmäinen tuotantokausi Stranger Things -sarjasta. Dufferin veljesten luoma scifikauhusarja sijoittuu 80-luvulle pieneen Hawkinsin kaupunkiin, missä 12-vuotias Will Byers katoaa olemattomiin. Kun pikkukaupungin väki sitten alkaa selvittää mysteeriä, nousee esiin yliluonnollisia voimia, outo pieni tyttö sekä salaisia kokeita. 

Sarja sai heti julkaisunsa jälkeen ylistystä sekä yleisöltä että kriitikoilta. Ensimmäinen kausi keräsi kaikkiaan 19 Primetime Emmy -ehdokkuutta. Sarjan suosio ei ole hiipunut uusien kausien myötä, vaan yhä edelleen fanikunta elää vahvana. 

Sarjan neljättä tuotantokautta on odotettu jo tovi. Kyseisen kauden on kerrottu olevan sarjan viimeinen ja pelottavin. Pientä esimakua siitä on jo annettu, mutta varmuutta siitä, koska se julkaistaan, ei ole ollut. Maailmanlaajuinen koronapandemia on siirtänyt kuvauksia ja muuttanut suunnitelmia useaan otteeseen. 

Yksi sarjan tähdistä, Finn Wolfhard, 18, teki kuitenkin fanin kanssa käymässään videokeskustelussa paljastuksen, joka ei ollut fanien mieleen. Häneltä kyseltiin tulevan kauden ilmestymisajankohtaa ja vastaus, jonka hän antoi ei ollut mieluinen. 

- Sen pitäisi tulla ulos joskus ensi vuonna. Toivottavasti, Wolfhard totesi.

Se, että odotusta on edessä vielä toinenkin vuosi, oli monelle fanille liikaa. Some täyttyikin hetkessä vihaisista kommenteista. 

"Pian ihmiset eivät jaksa enää välittää."

"Ensi vuonna. Haistakaa p*ska."

"Olen menettämässä kiinnostukseni. Ymmärrän kyllä, että käynnissä on pandemia ja kaikkea sellaista, mutta emme ole saaneet tänä vuonna mitään vihjeitä mistään."

"Tätä vauhtia näyttelijät ovat vanhuksia, kun sarjan viides kausi julkaistaan."

Tulevalta neljänneltä kaudelta julkaistun tiiserin pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Stranger Things -sarjan tähti on kokenut ahdistelua aikuisten toimesta: "Olin silloin 13-vuotias"

Lue myös: Stranger Thingsin tuleva kausi pelottavin kaikista - mukana myös suuria paljastuksia menneisyydestä

Lue myös: Stranger Things -suosikkisarjan neljännestä tuotantokaudesta traileri julki - käänteet paljastuivat!

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat