Kuva: All Over Press

Bridgerton-tähden romanssi vahvistui paparazzikuvilla - lähipiiri kommentoi nyt suhdetta

27.04.2021 21:15 - Senja Rapila

Vain parin kuukauden ajan tapailleet Phoebe Dynevor, 26, ja Pete Davidson, 27, ylläpitävät tällä hetkellä kaukosuhdetta.

Uutisoimme maaliskuun lopussa siitä, että englantilainen Bridgerton-tähti Phoebe Dynevor, 26, deittailee tällä hetkellä huhutusti amerikkalaista koomikko-näyttelijä Pete Davidson, 27. Kaksikko oli tuolloin nähty useammankin kerran yhdessä eri kaupungeissa.

Nyt tuoreet paparazzikuvat ovat vahvistaneet parin tuoreen romanssin. Sen lisäksi lähipiiristä on jo paljastettu ulkomaalaismedioille yksityiskohtia näyttelijäparin romanssista. Lähteiden mukaan Davidson on hyvin ihastunut Bridgerton-tähteen ja lentää New Yorkista Iso-Britanniaan aina kuin ehtii.

- Häntä ei haittaa (pitkät lennot), koska hän on todella innoissaan ajanvietosta Phoeben kanssa. Hän näkee paljon vaivaa lentäessään edes takaisin, lähipiiristä on kerrottu E! Online -sivustolle.

- Kun he eivät ole yhdessä, he pitävät yhteyttä puhelimitse, eivätkä saa tarpeeksi toisistaan. Phoebe pitää Peteä hauskana ja hyvin hurmaavana. Hän nauttii tilanteesta.

Voit katsoa paparazzien ottamia kuvia alapuolella olevasta twiitistä. 

Lue myös: Kim Kardashianilla ja Bridgerton-sarjalla yllättävä yhteys - nainen sekosi saadessaan tietää

Lue myös: Bridgerton-tähdelle tarjottiin mahdollisuutta paluuseen hurjalla rahasummalla - kieltäytyi

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat