Kuva: AOP

Kim Kardashianilla ja Bridgerton-sarjalla yllättävä yhteys - nainen sekosi saadessaan tietää

21.04.2021 21:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Sarjan faniksi tunnustautunut Kardashian oli otettu saadessaan kuulla, että Kardashianit ovat olleet sarjassa innoittajina.

Tosi-tv-tähti ja kauneusyrittäjä Kim Kardashian, 40, on tunnustautunut suureksi Bridgerton-sarjan faniksi. Nainen on nyt kommunikoinut sarjassa näyttelevän Nicola Coughlanin, 34, kanssa Twitterissä, ja on käynyt ilmi, että Kardashianit ovat toimineet suurena innoittajana kyseiseen Netflix-sarjaan. Coughlan esittää sarjassa Penelope Featheringtonia.

Nicola Coughlan (kuva: AOP)

Viestinvaihto alkoi Nicola Coughlanin twiitistä, johon hän merkitsi Kim Kardashianin.

”Maailman suurimpana Bridgerton-fanina tietääkö Kim Kardashian, että Kardashianit olivat valtava inspiraatio Featheringtoneille ja puhuimme heistä koko ajan vaatesovituksiemme aikana? Minusta tuntuu, että hänen pitäisi tietää tämä”, Coughlan kirjoitti.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Twiitti tavoitti Kim Kardashianin, joka meni tiedosta täysin sekaisin.

”Mitä? Sekoan! Tämä twiitti lähetettiin minulle Bridgerton-ryhmächatissamme! Voisinko päästä teidän vaatesovitukseenne? Se olisi niin hienoa!” Kardashian vastasi.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Coughlan teki pian tiettäväksi, että Kardashian on hyvin tervetullut sovitukseen. Hän myös kertoi hauskan faktan sarjan puvustuksesta. Coughlanin mukaan sama ihminen, joka suunnitteli Kardashianille korsetin Met Gala -tapahtumaan oli myös vastuussa hänelle sarjaa varten tehdystä korsetista.

Coughlan on myös kertonut Twitterissä, että yhdessä hänen siskojaan sarjassa esittävien näyttelijöiden kanssa he ovat vertailleet toisiaan Kardashianien siskoksiin.

”Me puhumme tästä kolmestaan kaiken aikaa. Mielestäni Prudence ja Philippa ovat kuin Kourtney ja Khloé, koska he ovat parhaat kaverit keskenään. Pen on puolestaan hyvä bisnesnainen”, Coughlan kirjoittaa.

Ilmiöksi noussutta Bridgertonia on esitetty yksi kausi, ja luvassa on vielä ainakin kolme kautta lisää. 

Lue myös: Kim Kardashian jo uusien suhdehuhujen pyörteissä - yhteiskuvat lattaritähden kanssa leviävät

Lue myös: Netflix ilmoitti ilouutisen jatkosta Bridgerton-faneille - innostusta hillitsee vain yksi asia

Lähde: Us Weekly

Kilpailut

Uusimmat