Kuva: AOP

Suosikkikoomikko trollasi jälleen Oscar-gaalaa - vitsit keräsivät miljoonayleisön

29.04.2021 11:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Ricky Gervais jakoi Twitterissä uudelleen videopätkän, joka kuvattiin Golden Globe -gaalassa.

Brittikoomikko Ricky Gervais, 59, trollasi sunnuntaina 93. kertaa järjestettävää Oscar-gaalaa omalaatuisella tavallaan. Hän julkaisi Twitter-tilillään videon, jossa kuullaan hänen monologiaan vuoden 2020 Golden Globe -gaalasta. Kyseisessä pätkässä hän trollaa maailman tunnetuinta elokuva-alan gaalaa monin sanoin. 

Hän jakoi videon saatesanoilla: "Tänään juhlitaan Oscar-gaalaa. Minua ei kutsuttu. Johtuuko se jostain mitä sanoin?"

Videon näet alta. Siinä Gervais muun muassa ihmetellen toteaa Kevin Hartin menettäneen vuoden 2019 Oscar-juontaja pestinsä loukkaavien tviittien jälkeen. Tämän jälkeen hän osoittaa itseään ja toteaa: Haloo

Tämän lisäksi Gervais teki puheessaan pilaa muun muassa näyttelijöiden yrityksestä ottaa kantaa poliittisiin asioihin samalla, kun he työskentelevät epäeettisestä toiminnasta syytettyjen jättifirmojen alaisuudessa.

- Jos voitat palkinnon tänään, älä pidä poliittista puhetta. Et ole siinä asemassa, että voisit luennoida yleisölle yhtään mistään. Et tiedä mitään todellisesta maailmasta. Monet teistä on käynyt vähemmän koulussa kuin Greta Thunberg. Joten jos voitat, tule ottamaan pikku palkintosi vastaan, kiitä agenttiasi ja jumalaasi ja painu v*ttuun, Gervais muun muassa laukoi.

Jo tuoreeltaan nyt uudelleen jaettu video sai aikaan monenlaisia reaktioita. Esimerkiksi näyttelijä Tom Hanksin ilmeet huvittivat monia ja kuvia ja pätkiä reaktiosta jaettiin Twitterissä. 

Vitsailu on selkeästi löytänyt yleisönsä tälläkin kertaa. Tähän mennessä pätkä on kerännyt 34,1 miljoonaa katselukertaa, eli selkeästi enemmän kuin itse gaalalähetys, jonka katsojaluvut suorastaan romahtivat.

Gaalaa katsoi tänä vuonna Yhdysvalloissa 9,85 miljoonaa televisiokatsojaa. Se on lähes 60 prosenttia viime vuotta vähemmän. Toki on syytä muistaa, että gaala lähetetään suorana, kun taas tviitit jäävät elämään ja ehtivät näin ollen kerätä tietysti suurempia määriä reaktioita ja katsojia.

Kommentoijien joukossa on runsaasti myös julkisuudesta tuttuja kasvoja. 

"Pakko oli katsoa tämä uudelleen ja uudelleen. Kaipaan sitä, että saisin nauraa näin paljon," kommentoi videota muun muassa Dwayne "The Rock" Johnson.

Lue myös: Rakastetun Netflix-suosikin kolmannen kauden kuvauksen alkoivat - katso somekuvat kulisseista

Lue myös: Ricky Gervais lateli suorat sanat karanteenistaan valittavista julkkiksista: "En vain halua kuulla"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat