Kuva: AOP

Ricky Gervais lateli suorat sanat karanteenistaan valittavista julkkiksista: "En vain halua kuulla"

15.04.2020 17:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Miehen katsotaan suunnanneen sanansa Sam Smithin kaltaisille julkisuuden henkilöille.

Koomikko Ricky Gervais, 58, ei pelkää sanoa suoria mielipiteitään ääneen. Taannoin mies huvitti ja kauhistutti Golden Globe -gaalassa pitämällään avauspuheella, jossa hän sivalsi monia Hollywoodin suuria nimiä.

Nyt mies on ottanut tähtäimeensä julkkikset, jotka valittavat koronakaranteenista valtavissa kartanoissaan. Hän haluaa nostaa esiin terveydenhuollon alan työntekijät ja antaa heille kiitoksensa.

- He tekevät 14-tuntisia vuoroja eivätkä valita. He riskeeraavat oman terveytensä ja perheidensä terveyden epäitsekkäästi, Gervais sanoo The Sunin haastattelussa.

Tilanteesta valittaville rikkaille julkkiksille miehellä on tiukka viesti.

- Sitten näen jonkun valittamassa siitä, että hän on kartanossa, jossa on uima-allas. Rehellisesti sanottuna en vain halua kuulla sitä, Gervais sanoo.

Ricky Gervais ei suoraan maininnut ketään nimeltä, mutta monet ovat otaksuneet miehen viitanneen ainakin poptähti Sam Smithin taannoiseen päivitykseen. Smith jakoi Instagramissa itkuisia kuvia ja sanoi kärsivänsä ”karanteenihermoromahduksesta”. Sam Smith sittemmin poisti päivityksensä.

Myös talk show -juontaja Ellen DeGeneres kohtasi kritiikkiä vitsailtuaan, että karanteeni on hänelle kuin vankila. Myöskään kaikkia Arnold Schwarzeneggerin korona-aiheisia päivityksiä ei ole katsottu hyvällä. Miehen pröystäilevä video porealtaasta ei ollut kaikkien mieleen.

Lue myös: Räppäri Gucci Manen "häijy" toive järkytti somessa: "Huonoiten ajoitettu twiitti ikinä"

Lue myös: Bongaa suosikkilaulajasi! Lauri Tähkän ideoima hyväntekeväisyyskappale on nyt julkaistu, katso

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat