Kuva: All Over Press

Mission Impossible 7 -elokuvan kohtaus suututti kyläläiset: 'Tom Cruise ei merkitse minulle mitään'

29.04.2021 21:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Tom Cruisen tähdittämässä elokuvassa tullaan näkemään jälleen toinen toistaan näyttävämpiä stuntteja.

Uuden Mission Impossible 7 -elokuvan kuvaussuunnitelmat North Yorkshiressä, Englannissa, ovat saaneet paikalliset protestoimaan.

The Sun uutisoi paikallisten olevan sitä mieltä, että Yorkshiren pienessä kylässä kuvattavan kohtauksen loppuun suunniteltu näyttävä stuntti vaikuttaisi merkittävästi historiallisen Stoney Middletonin kylän ympäristöön ja luontoon. Kertoman mukaan on suunniteltu, että kohtauksessa juna syöksyisi oikeasti raiteilta rotkoon, missä kuitenkin odottaisi 70 metriä syvä tankki täynnä vettä. Tämän kaiken lisäksi noin 250 henkilön tuotantotiimi ja kuvauspaikan ympärillä pyörivät fanit harmittavat kyläläisiä.

- Tämä on kauneuden ja rauhallisuuden alue. Se menee pilalle, kun herra Cruise ja hänen tiiminsä tulevat paikalle, paikallinen 80-vuotias Elizabeth Longbottom on vedonnut kyläläisten puolesta julkisesti.

- Hän ei merkitse minulle nimenä mitään. Siitä on 46 vuotta, kun olemme mieheni kanssa viimeksi käyneet elokuvateatterissa.

Näitä rakennettuja raiteita pitkin junan on määrä syöksyä rotkoon. (kuva: All Over Press)

Aviomies Robin, 76, on samalla linjalla vaimonsa kanssa. Hänen mielestään tuotantotiimin tulisi harkita mittavia korvauksia kuvauspaikan turmelemisesta ja paikallisten elämän häiritsemisestä.

- Oletan, että elokuvayhtiö maksaa komeasti siitä etuoikeudesta, että he voivat häiritä kaikkien paikallisten elämää täällä. 

Kyläläiset ovat todenneet myös kirjallisessa vetoamuksessaan, että kohtaus pystyttäisiin tekemään huomattavasti taloudellisemmin ja niin, että se aiheuttaisi vähemmän häiriötä paikallisesti. 

Osa tuotantotiimistä on tällä hetkellä harjoittelemassa vaikeaa kohtausta kuvauspaikalla. Kerrotaan, että Cruise aikoo harjoitella stunttia noin kolmen viikon ajan ennen kuvauksien alkua. 

(kuva: All Over Press)

(kuva: All Over Press)

(kuva: All Over Press)

Lue myös: Tom Cruise sai uuden raivokohtauksen ja työntekijöitä eroaa - "Tämä oli viimeinen tikki"

Lue myös: Tom Cruise sai vimmatun raivokohtauksen kuvauspaikalla - uhkaili potkuilla, kuuntele äänite

Lue myös: Tom Cruise kyllästyi viivytyksiin - vuokrasi luksusristeilijän kuvauksia varten yli 560 000 eurolla

Lähde: The Sun

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat