Kuva: AOP

Will Smithin tytär paljasti olevansa polyamorinen - painottaa, että kyse ei ole vain seksistä

29.04.2021 23:15 - Iiro Myllymäki

Willow Smith, 20, teki paljastuksen äitinsä ja isoäitinsä kanssa tehdyssä keskusteluohjelmassa.

Will Smithin, 52, ja Jada Pinkett Smithin, 49, tytär Willow Smith, 20, on kertonut olevansa polyamorinen. Polyamorialla tarkoitetaan suhdemallia, jossa voi olla samaan aikaan useampi romanttinen kumppani. Willow Smith kertoi asiasta Facebook-videosarjassa Red Table Talk, jota hän vetää yhdessä äitinsä ja isoäitinsä Adrienne ”Gammy” Banfield Norrisin kanssa.

Keskustelun aikana Willow’n äiti kysyi, miten nuori nainen oli päätynyt polyamoriseen suhdemalliin.

- Polyamoriassa perustavanlaatuista on vapaus luoda sellainen suhdemalli, joka toimii itselle sen sijaan, että noudattaisi monogamiaa vain koska kaikki ympärillä sanovat, että se on oikein, Smith sanoi.

Tutustuessaan polyamoriaan Willow Smith selvitti, että monogaamiset suhteet ja avioliitot usein päättyvät uskottomuuden takia. Hän kuitenkin painottaa, että polyamoriassa on kyse paljosta muustakin kuin seksistä.

- Ystäväporukassani olen ainoa polyamorinen ihminen, mutta minulla on vähiten seksiä kaikista heistä, Willow Smith sanoi.

Keskusteluohjelmassa äiti Jada Pinkett Smith tuki tytärtään tämän päätöksessä. Isoäiti puolestaan sanoi ajatelleensa polyamoriaa pitkälti seksin kautta, mutta myönsi itsekin aikanaan miettineensä polyamoriaa omalla kohdallaan.

Willow Smith on jo kaksi vuotta sitten ilmaissut julkisesti kiinnostuksensa polyamoriaa kohtaan. Tuolloin nainen kertoi, että hän haluaisi mieluiten suhteeseen, jossa olisi hänen lisäkseen yksi mies ja yksi nainen. Voit lukea lisää aiheesta tästä jutusta.

Lue myös: Will Smithin tytär Willow revittelee uudella musiikkivideolla: Uusi tyyli uhkuu punk-energiaa

Lue myös: Will Smithin tytär sulki itsensä vuorokaudeksi laatikkoon - esitys kertoo artistin ahdistuksesta

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat