Kuva: AOP

Sometähti hylkäsi Ben Affleckin "julkkisten Tinderissä" - kertoo saaneensa yllättävän videoviestin

04.05.2021 12:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Sometähti poisti Ben Affleckin matcheistaan, koska luuli tiliä väärennökseksi. Pian sen jälkeen hän sai yllättävän videoviestin näyttelijältä, jonka hän jakoi seuraajilleen.

Suosittu TikTok-tähti Nivine Jay väittää saaneensa näyttelijä Ben Affleckilta yksityisen videoviestin Instagramissa sen jälkeen, kun he matchasivat "julkkisten Tinderinä" tunnetussa Raya-deittisovelluksessa. Asiasta uutisoi muun muassa People.

Jay väittää TikTok-videolla, että he tapasivat Raya-sovelluksessa, mutta hän päätyi poistamaan Affleckin, sillä hän uskoi tilin olevan väärennetty. Pian sen jälkeen hän kuitenkin sai näyttelijältä yksityisen videoviestin Instagramissa.

– Nivine, miksi poistit minut matcheista? Se olen minä, Affleckilta vaikuttava mies sanoo videolla.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Affleckin erosi Veitset esiin -tähti Ana de Armaksesta tammikuussa. He seurustelivat lähes vuoden ajan. Aiemmin Affleck oli naimisissa Jennifer Garnerin kanssa vuodesta 2005 vuoteen 2018. Heillä on kolme lasta, Violet, 15, Seraphina, 12, ja Samuel, 9.

Peoplen mukaan Affleck nähtiin viime perjantaina Jennifer Lopezin asunnolla, mikä käynnisti suhdehuhut. Lopez ja Affleck olivat aikanaan kihloissa kahden vuoden ajan, mutta erosivat vuonna 2004.

Affleck ei ole kommentoinut suhdehuhuja, eikä Jayn videota.

Raya on deittisovellus julkkiksille ja rikkaille

Raya muistuttaa tietyiltä osin maailmanlaajuisesti suosittua treffisovellusta Tinderiä. Kun kaksi käyttäjää tykkää toistensa profiileista, he voivat keskustella keskenään.

Erona on kuitenkin se, että sovelluksen käyttäjäksi täytyy hakea, ja vain kahdeksan prosenttia hakemuksista hyväksytään. Käyttäjät voivat myös etsiä seuraa ympäri maailmaa. Lisäksi sovellus on maksullinen.

Sovellus on tarkoitettu julkkiksille ja rikkaille, jotka haluavat vaalia yksityisyyttään. Business Insiderin kertoi vuonna 2019, että sovellusta ovat käyttäneet Affleckin lisäksi muun muassa Channing Tatum, Joe Jonas, Demi Lovato, Cara Delevingne ja Drew Barrymore.

Raya liitetään Instagramiin, jonka kuvista muodostetaan video, minkä taustalla soi käyttäjän valitsema musiikki. Treffikumppaneiden etsimisen lisäksi sovellus kertoo olevansa myös alusta verkostoitumiseen.

Lue myös: Ben Affleck ja Ana de Armas ovat eronneet, lähde kertoo: "Suhde oli monimutkainen"

Lue myös: Eronnut Jennifer Lopez bongattiin eksänsä kanssa - fanit innostuivat spekuloimaan

Lue myös: Chrissy Teigen paljastaa, mitä deittisovellusta julkkikset käyttävät - eikä se ole Tinder

Lähteet: People, Business Insider

Kilpailut

Uusimmat