Kuva: AOP

Chrissy Teigen paljastaa, mitä deittisovellusta julkkikset käyttävät - eikä se ole Tinder

21.07.2016 19:15 - Iiro Myllymäki

Vain luovilla aloilla toimivat hyväksytään Raya-sovelluksen käyttäjiksi.

Yhdysvaltalainen malli Chrissy Teigen, 30, on vastannut viime päivinä lukuisiin Twitterissä ihmisten hänelle lähettämiin kysymyksiin. Eräässä kysymyksessä tiedusteltiin, onko olemassa jotain deittisovellusta tai -sivustoa, jota julkisuuden henkilöt erityisesti suosisivat. Vaikka Teigen onkin naimisissa muusikko John Legendin, 37, kanssa, tiesi nainen kysymykseen vastauksen.

”Itse asiassa kyllä, sen nimi on Raya”, nainen kirjoitti.

Metro-sivusto kertoo enemmän tästä sovelluksesta, joka on houkutellut julkkiksia käyttäjikseen. Sovellusta ei pääse käyttämään ihan tuosta noin vaan, sillä sovellukseen pääsee vain oman hakuprosessin kautta. Lisäksi käyttäjäksi mielivän pitää saada suositus joltakulta, joka sovellusta jo käyttää. Raya mainostaa itseään ”yksityiseksi verkostoksi luovilla aloilla toimiville ihmisille”. Ei siis ihmekään, että julkisuuden henkilöt kulttuurin eri aloilta ovat sovelluksen löytäneet.

Sovellus on yhteydessä Instagramiin, jonka kuvien perusteella käyttäjiksi hakevat arvioidaan. Toisin kuin esimerkiksi Tinder, Raya on maksullinen sovellus. Metro-sivuston tietojen mukaan muun muassa Kelly Osbourne, Moby ja Patrick Schwarzenegger ovat hakeneet rakkautta sovelluksella.

Lue myös: Tinderistä tehdään elokuva: Luvassa maailman kamalimmat ensitreffit?

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat