Kuva: AOP

90-luvulla julkaistun teinielokuvan kulisseista paljastus: 'He olivat todella ihastuneita toisiinsa'

05.05.2021 16:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

10 Things I Hate About You julkaistiin vuonna 1999. Siitä tuli hitti myös Suomessa.

Vuonna 1999 julkaistiin romanttinen komedia 10 Things I Hate About You. Gil Jungerin ohjaaman elokuvan pääosissa nähtiin muun muassa Julia Stiles, Heath Ledger, Larisa Olyenik, Joseph Gordon-Levitt sekä David Krumholtz.

Elokuvasta tuli erittäin suosittu teini-ikäisten keskuudessa myös täällä Suomessa ja se nauttii edelleenkin jonkinlaista kulttielokuvan mainetta.

Ohjaaja Junger teki ehkä hiukan yllättäen suuren paljastuksen elokuvan kulisseista. Hän kertoi People-lehden haastattelussa, että päätähtien välillä oli oikeassa elämässä sutinaa. Jungerin mukaan Stiles ja Gordon-Levitt nimittäin seurustelivat.

Parilla ei elokuvassa juurikaan yhteisiä kohtauksia ollut, sillä leffassa Stilesin kiinnostus kohdistui Ledgerin hahmoon. 

- He olivat hyvin, hyvin kiinnostuneita toisistaan. Se oli todella suloista. Stiles tunnusti elokuvassa rakkauttaan Heathiin ja samaan aikaan asuntovaunussa oli mies, johon hän oikeasti tunsi vetoa, Junger väittää haastattelussa.

- Oli todella mukavaa katsoa heitä yhdessä. He nauttivat toistensa seurasta niin paljon.

Nuoruusaikojen suhde jäi kuitenkin lyhyeksi. Stiles avioitui vuonna 2017 näyttelijä Preston Cookin kanssa. Pariskunnan esikoislapsi syntyi samana vuonna. Gordon-Levitt sen sijaan on naimisissa tutkija Tasha McCauleyn kanssa ja heillä on kaksi yhteistä lasta. 

Gordon-Levitt julkaisi maaliskuussa suloisen ryhmäkuvan elokuvan tähdistä. (Gordon-Levitt on kuvassa vasemmassa laidassa, Stiles on oikealta toinen.)

Julia Stiles kuvattuna vuonna 2019. (kuva: AOP)

Gordon-Levitt vuonna 2019. (kuva: AOP)

Lue myös: Joseph Gordon-Levitt julkaisi kuvan ikonisen teinileffan kuvauksista: "Se oli unohtumaton kesä"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat