Kuva: AOP

George Clooney tyrmäsi prinssi Harryn ehdotuksen yhteisestä retkestä - syynä raju onnettomuus

08.05.2021 09:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Prinssi Harry oli toivonut yhteistä moottoripyöräretkeä näyttelijä George Clooneyn kanssa, mutta joutui pettymään, selviää kirjasta.

Näyttelijä George Clooney tyrmäsi prinssi Harryn, 36, ehdotuksen yhteisestä moottoripyöräretkestä, vaikka prinssi Harry oli kutsunut miehen omiin häihinsä, selviää Sussexin herttuaparin Finding Freedom -elämäkerrasta. Clooney täytti eilen 60 vuotta.

Kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan, 39, muuttivat Yhdysvaltoihin viime vuoden alussa, he toivovat laajentavansa ystäväpiiriään George Clooneyn ja Barack Obaman perheisiin. 

Prinssi Harrya ja Clooneyta yhdistää intohimo moottoripyöräilyyn, minkä takia Harry ja Meghan matkustivat Clooneyn huvilalla Como-järvelle Italiaan. Clooney lennätti heidät yksityiskoneella maahan, jossa autonkuljettaja oli heitä vastassa.

Saavuttuaan huvilalle, Harry ehdotti Clooneylle yhteistä moottoripyöräretkeä. Clooney joutui kuitenkin torjumaan ehdotuksen, sillä hän oli vielä toipumassa rajusta moottoripyöräonnettomuudesta, joka oli viedä miehen hengen.

Meghan ja Harry matkustivat Clooneyn huvilalle Italiaan vuonna 2018. (kuva: AOP)

Clooney kertoi onnettomuudestaan tarkemmin viime vuonna. Hän oli kuvaamassa Catch-22-sarjaa Italiassa, kun hän kaatui kuvauksissa moottoripyörällä yli 110 km/h vauhdista.

– Minulla kävi tuuri. Ajattelin, että se on siinä, Clooney kertoi aiemmin.

Siitä huolimatta Harry halusi kokeilla moottoripyöräilyä yhdellä Clooneyn yksityiskokoelmasta löytyvällä pyörällä. Niinpä hän lähti matkaan turvamiehen kanssa.

Lue myös: George Clooney oli kuolla moottoripyöräonnettomuudessa yli 110 km/h vauhdissa: "Minulla kävi tuuri"

Lue myös: Kun George Clooney oli rahaton, kaverit auttoivat - kiitti jokaista miljoonalahjoituksella

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat