Kuva: AOP

Guardians of the Galaxy -tähti jättää pian Marvel-maailman - "En uskonut sen olevan uutinen"

21.05.2021 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Dave Bautista tähdittää nyt muun muassa Netflixin Army Of The Dead -elokuvaa.

Dave Bautista, 52, toimi useita vuosia menestyneenä showpainijana ja siirtyi lopulta näyttelijäksi. Miehen läpimurtorooli oli Avengers- ja Guardians of the Galaxy -elokuvista tuttu Drax Tuhoaja.

Bautista sanoi Ellen DeGeneresin haastattelussa, että Marvel-universumi on hänen osaltaan pian historiaa.

- Sanoin tästä asiasta hetki sitten ja olin hämmentynyt, sillä en uskonut sen olevan uutinen, koska kyseessä on trilogian viimeinen osa. Kun Guardians of the Galaxy 3 ilmestyy, niin se on viimeinen elokuvani tuossa maailmassa ja olen jo sen verran vanha, että on aika jatkaa eteenpäin, Bautista kertoi.

Bautista nähdään seuraavaksi elokuvissa Army of The Dead sekä Dyyni. Bautista on myös pitkään haaveillut siitä, että saisi näytellä Batmanin vihollista Banea. Vastikään mies paljasti, että oli marssinut jopa elokuvayhtiöön ilmoittamaan asiasta.

- Tässä ei ole mitään salaisuutta. Haluan näytellä Banea niin kovasti, että menin Warner Brosin toimistolle ja kerroin asiasta. Sanoin, että haluan näytellä Banea enkä pelleile yhtään. He olivat vain ihmeissään, koska he eivät edes ole nyt tekemässä elokuvaa Banesta, mutta olin vain: "En välitä, haluan näytellä."

Lue myös: Marvel-tähti haluaa näytellä Batman-pahista - marssi jopa elokuvayhtiöön ilmoittamaan asiasta

Lue myös: Huippuohjaajan brutaali zombie-elokuva kerää hehkutusta - varsinki eräs hauska yksityiskohta

Lue myös: Jason Momoa tähdittää tulevaa sci-fi-elokuvaa - ylisti ohjaajaa ja taistelukohtauksia

Kilpailut

Uusimmat