Kuva: AOP

Marvel-tähti haluaa näytellä Batman-pahista - marssi jopa elokuvayhtiöön ilmoittamaan asiasta

22.04.2021 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Dave Bautistan tunnetuin rooli on kenties Drax Tuhoaja, joka nähdään Guardians of the Galaxy- sekä Avengers-elokuvissa.

Dave Bautista, 52, oli pitkään suosittu showpainija, joka siirtyi lopulta näyttelijäksi. Bautistan tunnetuin rooli tähän mennessä on kenties Marvel-maailman Drax Tuhoaja. Drax tähdittää sekä Guardians of the Galaxy- että Avengers-elokuvia.

Bautista on nyt promotoimassa uutta Netflix-elokuvaa Army Of The Dead, jonka on ohjannut Zack Snyder. Snyder muistetaan myös DC:n Justice League -elokuvan ohjaajana.

Bautista on pitkään haaveillut siitä, että saisi näytellä Batmanin vihollista Banea. Nyt mies on paljastanut, että marssi jopa elokuvayhtiöön ilmoittamaan asiasta.

- Tässä ei ole mitään salaisuutta. Haluan näytellä Banea niin kovasti, että menin Warner Brosin toimistolle ja kerroin asiasta. Sanoin, että haluan näytellä Banea enkä pelleile yhtään. He olivat vain ihmeissään, koska he eivät edes ole nyt tekemässä elokuvaa Banesta, mutta olin vain: "En välitä, haluan näytellä."

Twitterissa Bautista jatkoi sanomalla, että ainakin on nyt yrittänyt.

"He saivat hyvät naurut ja pyysivät minua poistumaan. Ainakin yritin. Minun elämässäni täytyy aina löytää vaihtoehtoinen tie määränpäätä kohti. Se on minulle ok"

Lue myös: Huippuohjaajan brutaali zombie-elokuva kerää hehkutusta - varsinki eräs hauska yksityiskohta

Lue myös: Supersankarit jäivät kakkoseksi - Avatar nousi jälleen maailman tuottaneimmaksi elokuvaksi

Lähde: IGN

Kilpailut

Uusimmat