Kuva: Emmi Moilanen

Sanni lopetti selfiet pitkäksi aikaa - taustalla tärkeä asia

22.05.2021 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Kukaan ei ole yhtään vähempää kuin joku toinen ja kaikki ovat kauniita, ihania ja tasa-arvoisia, Sanni kertoo Sadun sunnuntaivieras -ohjelmassa.

Emma-palkittu laulaja-lauluntekijä Sanni, 27, lakkasi julkaisemasta pelkkiä selfeitä sadoille tuhansille seuraajilleen, ettei olisi itse lisäämässä vettä somen loputtomalta tuntuvaan vertailumyllyyn.

- Muistan, kun seuraajamäärät lähtivät nousuun ja nuoret naiset ja tytöt laittoivat paljon viestiä siitä, että olet todella upea. Lopetin selfiet pitkäksi aikaa, koska en halua, että kukaan fanittava tyttö kokisi huonommuutta mun kuvista, laulaja kertoo Sadun Sunnuntaivieras -ohjelman haastattelussa juontaja Satu Kotoselle

Sanni haluaakin tuoda esille sitä, että kaikki ovat samalla viivalla ja tasa-arvoisia.

- Monesti sanotaan vaikka, että Sanni olet todella kaunis, niin haluan sanoa samoja asioita takaisin. Kukaan ei ole yhtään vähempää kuin joku toinen ja kaikki ovat kauniita, ihania ja tasa-arvoisia.

Sanni ymmärtää fanittamisen ja myöntää, että on itsekin fanittanut kovasti varsinkin nuorempana, mutta aikuisuuden myötä mittasuhteet ovat muuttuneet.

- Nuorena olen itsekin fanittanut esimerkiksi Paramoren laulaja Hayley Williamsia enkä päässyt siitä yli enkä ympäri. Hän oli niin mielenkiintoinen hahmo, että olin yläasteikäisenä vahvasti sitä mieltä, että olisinpa kuin tuo.

Voit kuunnella koko haastattelun Podplay-palvelusta tai sunnuntaina Iskelmältä.

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Sanni teki musiikkihistoriaa - "Yksikään kappale ei ole yltänyt samaan"

Lue myös: "Pitääkö pettää fyysisesti ollakseen pettäjä?" - Sannin uutuuskappale herättää ajatuksia, kuuntele

Kilpailut

Uusimmat