Kuva: AOP

Kelly Osbournen ulkonäkö sai aikaan spekulaatioita somessa - vastasi epäilijöille napakasti

25.05.2021 22:45 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Tv-persoona ja rock-laulaja Kelly Osbourneen on kohdistunut viime aikoina sinnikkäitä kauneusleikkausepäilyjä, jotka tähti kuitenkin kuittasi tiukasti perättömiksi.

Rock-tähti Kelly Osbourne, 36, joutui huhujen keskelle julkaistuaan Instagramissa videon valmistautumisestaan Foxin New Year’s Eve Toast & Roast 2021 -ohjelmaan. Julkaisu alkoi kerätä epäilyjä mahdollisesta plastiikkakirurgiasta. Yksi Instagram-käyttäjä kommentoi kuvaan esimerkiksi “Sinulla on todella hyvä plastiikkakirurgi.” 

Alla näet epäilyjä herättäneen julkaisun. Jos video ei näy, pääset katsoman sen täältä.

Kelly vastasi nopeasti kommentoijalle kiistäkseen huhun välittömästi.

"Haluan tehdä jotain hyvin selväksi. En ole valehtelija. Minulle ei ole koskaan tehty kauneusleikkausta. Ainakaan vielä!!!"

Napakka vastaus ei kuitenkaan riittänyt sammuttamaan huhuja ja muutamia viikkoja myöhemmin Kelly julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa vastaa kommentoijille. Videolla Kelly kertoo haluavansa puhua avoimesti hänelle tehdyistä toimenpiteistä.

- Olen aina hyvin rehellinen siitä, mitä olen tehnyt vartalolleni. En ole ollut kauneusleikkauksessa enkä koskaan tehnyt kasvoilleni mitään muita toimenpiteitä kuin botox-täyteruiskeet leukaani, ylähuuleeni ja otsaani. Siinä se.

Video on nähtävissä alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Kelly joutui kauneusleikkaushuhujen keskelle myös viime elokuussa käytyään vatsalaukun kavennusleikkauksessa. Plastiikkakirurgian hän kiisti tiukasti silloinkin, mutta kertoi tuolloin avoimesti vatsalaukun kavennuksestaan. Hän sanoi, että on siitä hyvin ylpeä eikä välitä lainkaan mitä muut asiasta ajattelevat.

Lue myös: Kelly Osbourne kertoi käyneensä lihavuusleikkauksessa: "Tein sen ja olen ylpeä"

Lue myös: Kelly Osbourne uskoi juomisensa olevan hallinnassa: 'Kamppailen alkoholismin kanssa loppuelämäni'

Lähde: OK

Kilpailut

Uusimmat