Kuva: AOP

17-vuotiaan Dua Lipan tähdittämä mainosvideo hämmentää: "En voi uskoa, että tuo on hän"

26.05.2021 21:45 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Some villiintyi vanhasta The X Factorin mainoksesta, joka pulpahti uudelleen pinnalle. Videolla esiintyy lähes tunnistamaton, silloin vain 17-vuotias Dua Lipa.

Ennen omien albumeidensa levyttämistä Dua Lipa, 25, kisasi vuoden 2013 The X Factorissa vain 17-vuotiaana. Sinä vuonna The X Factorin voiton vei kuitenkin Sam Bailey, 43, ja kilpailun jälkeen ehti kulua vielä viisi vuotta, ennen kuin Lipan New Rules - sinkku teki hänestä kaikkien tunteman pop-tähden.

Vuoden 2013 The X Factor -mainosvideo on nyt vuosien jälkeen lähtenyt leviämään netissä uudelleen ja monet fanit ovat hieraisseet silmiään nähdessään lapsenkasvoisen tähden lähes tunnistamattomana.

Mainosvideossa Lipa viikkailee pihalla pyykkejä narulle, kunnes leikataan hetkeen, jossa hän seisoo The X Factorin raadin edessä. Mainosvideon sanoma oli, että The X Factoriin voi hakea minkälaisella taustalla tahansa ja ohjelma voi tehdä tähden kenestä tahansa. 

Kun vanha mainosvideo alkoi uudelleen levitä sosiaalisessa mediassa toukokuussa 2021, fanit reagoivat ihmettelyllä ja epäuskolla, että noilla taidoilla Lipa ei napannut The X Factorin voittoa jo silloin.

Video keräsi paljon kommentointia Lipan häkeltyneiltä faneilta.

“Mikä löydös tämä onkaan! En voi uskoa että tuo on hän!” eräs kommentoija kirjoitti.

(kuva: Youtube)

Mainoksen voit katsoa alta. Jos video ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Vuoden 2013 jälkeen Dua Lipan elämässä on tapahtunut paljon. Toukokuussa hänet muun muassa palkittiin musiikkialan BRIT Awards 2021 -gaalassa useassa eri kategoriassa.

Lue myös: Dua Lipa yhdisti nerokkaasti sukkanauhat gaalalookiin - katso kuvat tyrmäävästä kokonaisuudesta

Lue myös: Fani kävi yllättäen käsiksi Dua Lipaan - videot kuumottavasta hetkestä kiertävät somessa, katso

Lue myös: Dua Lipan Grammy-esitys kerää hehkutusta - videosta yksi maailman tämän hetken katsotuimmista

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat