Kuva: AOP

Malli syyttää Kylie Jenneriä kiusaamisesta - tähti kuittasi puheet napakasti

28.05.2021 14:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tapahtumat sijoittuvat vuoteen 2015.

Tällä viikolla mallina työskentelevä Victoria Vanna julkaisi TikTokissa videon, joka lähtenyt kiertämään somessa hurjaa vauhtia. Pätkässä Vanna kertoo Kylie Jennerin, 23, kiusanneen häntä Tygan musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2015. 

Vanna oli mukana siis Tygan Ice Cream Man -videon kuvausissa. Siellä Vannan mukaan Jenner yhdessä ystäviensä Stassie Karanikolaoun sekä Jordyn Woodsin kanssa sai tilanteen tuntumaan kuin Mean Girls -elokuvalta konsanaan. 

- Kun astuin sisään hän (Jenner) katsoi minua päästä varpaisiin, kuiskutteli ja osoitti minua sormella. Hän teki myös pilaa siitä, miten tanssin, Vanna kertoo.

Tilanne sai kyyneleet kohomaan Vannan silmiin ja hän päätti poistua hetkeksi paikalta.

- Tilanne sai minut herkistymään ja päätin mennä ulos. Samalla myös Jenner ystävineen tuli ulos. He menivät Jennerin Rolls-Royceen, mutta tilanteessa minusta tuntui siltä, kuin he seuraisivat minua.

Vanna väittää myös, että Tygan lähipiiriin kuuluva henkilö kertoi, että Jenner käyttäytyy tuolla tavoin myös muille.

- Kaikki sanoivat minulle, ettei minun kannata murehtia, sillä hän tekee samaa kaikille. Jopa Tygan ystävät ovat kertoneet heidän joutuneen samanlaisiin tilanteisiin. 

Jenner itse on ottanut kantaa velloviin huhuihin hyvin napakasti. Hän julkaisi Instagramissa lyhyen ja ytimekkään kommentin: "Näin ei koskaan tapahtunut." Muutoin hän ei ole tilannetta julkisuudessa avannut. 

Jenner ja Tyga erosivat vuonna 2017. (kuva: AOP)

Jennerin ja Tygan suhde päättyi vuonna 2017. Eron jälkeen Jenner löysi rinnalleen Travis Scottin, jonka kanssa hänellä on vuonna 2018 syntynyt Stormi-tytär.

Lue myös: Kylie Jenner pyysi fanejaan lahjoittamaan rahaa, kritiikkimyrsky seurasi: "Hän on miljardööri"

Lue myös: Kylie Jennerin tytär täytti 3 vuotta - hulppeissa juhlissa ei säästelty

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat