Kuva: AOP

Fanit huolestuivat Matthew Perrystä Frendit-sarjan paluujaksossa - ohjaaja ja tuottaja kommentoivat

31.05.2021 10:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Paluujakso julkaistiin HBO Maxilla 27. toukokuuta.

Frendit-faneille tarjottiin suurta herkkua HBO Maxilla, kun kauan odotettu paluujakso julkaistiin 27. toukokuuta. Kyseisessä jaksossa tuttu alkuperäiskuusikko kokoontuu jälleen yhteen muistelemaan sarjaa ja sen aikaisia sattumuksia. 

Näyttelijä Matthew Perry, 51, sai joissain faneissa aikaan huolestuneisuutta. Moni kertoi sosiaalisessa mediassa huolestuneensa Perryn terveydentilasta tämän olemuksen vuoksi. Monien mukaan Perry vaikutti hämmentyneeltä ja hänen puheensa oli joidenkin mielestä epäselvää.

Perryn tiedetään vuosien saatossa kamppailleen päihdeongelman kanssa.

Jakson ohjannut Ben Winston kuitenkin vakuuttaa, että mies voi tällä hetkellä erittäin hyvin eikä kamppaile terveydentilansa kanssa. 

- Hän voi hyvin. Ihmiset vain voivat toisinaan olla todella epäystävällisiä. Rakastin tehdä töitä Perryn kanssa. Hän on loistava näyttelijä. Olen etuoikeutettu, kun sain olla mukana ja ohjata häntä tässä jaksossa, Winston sanoo.

Samoihin ajatuksiin yhtyi omassa haastattelussaan myös tuottaja Kevin S. Bright.

- Ihmiset sanovat, mitä ihmiset sanovat. Minulla ei ole muuta sanottavaa kuin se, että oli hienoa nähdä hänet. Olen vakuuttunut siitä, että hän on kunnossa. Hän vaikutti voivan paremmin kuin silloin, kun viimeksi tapasimme. 

Jaksossa nähdään tutun kuusikon lisäksi myös lukuisia vieraita. Ohjelmassa ovat mukana muun muassa David BeckhamJustin Bieber, James CordenCindy CrawfordCara DelevingneLady GagaElliott Gould, Kit Harington ja Reese Witherspoon.

Trailerin näet alta. 

Lue myös: Frendien Matthew Perry paljasti epämieluisan muiston kuvauksista: "Se ei ollut tervettä ajattelua"

Lue myös: Courteney Cox ja Matthew Perry eivät ole vain ystäviä - tuore tutkimus paljasti salaisuuden

Lue myös: Frendit teki näyttelijöistään miljonäärejä - katso, paljonko heille maksettiin paluujaksosta

Lähteet: Independent, E Online

Kilpailut

Uusimmat