Kuva: AOP

Ed Sheeranilta uusi aluevaltaus? - kuvausten kerrotaan olevan jo käynnissä

01.06.2021 15:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Muusikko Ed Sheeranin kerrotaan tehneen sosiaalisen median sovelluksen, TikTokin kanssa sopimuksen, jossa hän ryhtyy tehtailemaan hauskoja videoita TikTok-alustalle.

Aiemmin kirjoitimme, kuinka muusikko Ed Sheeran, 30, villitsi somen esittämällä ystävänsä, näyttelijä Courteney Coxin, 56, kanssa Frendien ikonisen tanssirutiinin. Pääset lukemaan jutun täältä.

Nyt muun muassa Mirror ja Daily Mail raportoivat, että Sheeran olisi tarttunut TikTok-sovelluksen rahakkaaseen tarjoukseen ryhtyä tekemään hauskoja videoita TikTokiin. Kuvausten kerrotaan olevan parhaillaan jo käynnissä Lontoossa ja hankkeesta uskotaan tulevan suuri menestys. 

TikTokin uskotaan olevan myös hyvä tapa markkinoida Sheeranin mahdollisesti pian ilmestyvää uutta musiikkia.

- TikTok on valtava alusta artisteille tällä hetkellä ja Ed näkee sen, hankkeen sisäpiiristä kerrotaan. 

Sheeran on pudotellut vihjeitä paluustaan. Näet yhden hänen Instagram-julkaisuistaan alta. Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

"Jotain on kypsymässä," Sheeran kirjoitti kuvatekstiksi.

Sheeran on ollut poissa parrasvaloista vuodesta 2019. Hän sai vuonna 2020 ensimmäisen lapsensa, Lyra Antarctican yhdessä kumppaninsa Cherry Seabornin, 29, kanssa. Sheeranin uusin julkaisu, Afterglow on muusikon mukaan omistettu hänen nyt kymmenen kuukauden ikäiselle tyttärelleen. 

Lue myös: Ed Sheeranin musiikki saa hänen tyttärensä itkemään - 'Hän ei ole suurin fanini'

Lue myös: Ed Sheeran täytti 30 vuotta ja julkaisi suloisen lapsuuskuvan, fanit ihastuivat: "Mikä söpöläinen!"

Lähde: Mirror, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat