Kuva: All Over Press

Lily Allenin 9-vuotias tytär laukoi suorat sanat - sai David Harbourin kiirehtimään avioliittoon

04.06.2021 16:15 - Senja Rapila

Pariskunta alkoi seurustella vuonna 2019. He kihlautuivat vuoden 2020 alussa.

Stranger Things -näyttelijä David Harbour, 46, on paljastanut tuoreessa haastattelussa todellisen syyn sille, miksi hän laittoi vauhtia töppösiin ja meni naimisiin laulajapuolisonsa Lily Allenin, 36, kanssa koronatilanteesta huolimatta viime syksynä.

Pari kihlautui juuri ennen koronapandemian alkua.

- Pyöräilimme ympäriinsä maaseudulla pandemian alettua ja mietimme, mitä teemme seuraavan vuoden tai pidempään, mikäli tilanne jatkuisi. Pienin pyöräili mukanamme ja toisteli 'isä, David, isä, David', Harbour kertoo.

Allenilla on kaksi tytärtä edellisestä avioliitostaan Sam Cooperin kanssa: Marnie, 8, ja Ethel, 9. Harbour kertoo haastattelussa, että Allenin vanhempi tytär hermostui pikkusiskonsa sanottua Harbouria isäksi.

- Ymmärrän sen. Hän huusi vastaan, että ei hän ole isämme! Sitten nuorempi kysyi, että no mitä hän sitten on? Onhan hän tavallaan meidän isämme. Vanhempi vastasi jälleen, että ei, hän on meidän isäpuolemme. Sen jälkeen pienempi kysyi, että siis mikä. Isompi vastasi sen jälkeen, että hän on vain joku mies elämässämme!

Harbour kertoo ymmärtäneensä sen jälkeen, että parin on aika astella myös virallisesti avioon. 

- Mietin, että minun on pakko mennä naimisiin tämän naisen kanssa... sen tunnemyrskyn takia. Se on yksi parhaista asioista, mitä minusta on koskaan sanottu.  Vain joku mies elämässämme. 

Lue myös: 'Se tulee olemaan maaginen' - Phoebe Dynevor kommentoi uutta Bridgerton-tuotantokautta

Lue myös: Kuningatar Elisabet kavahtaa yleistä raskausajan termiä - pitää "vulgaarina"

Lue myös: O.C. -tähdet hämmästelevät Mischa Bartonin lausuntoa sarjan kuvauksista - kommentoivat nyt

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat